,


Smaskens mat.

Jag och mitt minne, jag glömde ju bort att gratulera Gunhild och Gunilla den 30/1 och sedan glömde jag vid flertalet gånger att be om ursäkt för det i bloggen.
Sedan har jag ju glömt att lägga upp bilderna från mitt och Lillstrumpas tisdagsfika som vi hade då jag bröt min diet och frossade i en mini semla dagen till ära, fast jag egentligen inte är så förtjust i semlor.
Men den rättar vi till, bilderna kommer här:



Jag ser en smula förvånad ut eller vad det nu kan vara.



Glada Lillstrumpa.

Alla måste ju tillåtas några felsteg och semlan var min kan man väl säga hehe.
Sedan dess har det varit hård linje igen som vanligt och detta var dagens middag.
Avokadosallad med gurka, blommkol, vitkål och sallad till det serverades rökt öring och svart stenbitsrom och en vinigrett så klart till salladen, mumms så smaskigt det var.



Det var allt för mig just nu för jag måste springa till jobbet, uppdaterar nog till kvällen för den som är intresserad.
Kramar på er
Xoxo Cessili

Trött som få.

Här sitter jag och är så trött så jag vet inte vad så det bästa är nog en kort uppdatering här sedan rakt i sängs.
Idag var jag första dagen på Ängslyckan, inte illa än så länge i alla fall hehe ;)
Sedan har vi varit iväg med Ginga och Totte så de fått leka med varandra inför lördagen, jag kommer få fullt upp det tror jag det.
När vi kom hem efter det har jag bara haft en pyssla om mig själv dag med kropps skrubb, hårinpackning mm. men nu ska jag borsta tänderna och sova för jag är helt slut, känner mig lite konstig i kroppen så trött är jag.

Ha det så bra allesammans, ett tipps är att kolla in H&Ms home, vet att många pratar det men gillar deras sängkläder.
Sov så sött.  Xoxo Cessili

Fix.

Ja ni förut idag så gjorde jag ett test gällande mitt hem och inredning.
Jag blev i alla fall The Girl Next Door.
Vill du göra testet gör det HÄR.

Ja vad har jag hittat på mer idag jo jag har ju bland annat gjort om i sovrummet tillsammans med min älskling, sen har jag fixat till en hylla.
Det var en helt vanlig, sketen, ful IKEA hylla men han fick lite lasyr och blev betydligt mycket finare än innan även om det var lite impulsivt och hastigt.
Sedan fixades en temporär sängkjol mm och sängen ställdes på andra väggen så länge tills elektrikern kan komma och fixa uttaget som pajat när sänggaveln ramlade ner.


Nej ni nu ska jag sova. Sussa sött med er. Xoxo Cessili

Botox.

Idag har jag på riktigt fattat beslutet om att jag ska göra det, förut har jag bara tänkt på det men nu är det bestämt.
Men kommer inte göra det nu men om ett par år i alla fall beror ju lite på så klart.
Sen får vi väl se om man ska ha nått litet monster eller inte sen blir det boobsen tar dem gärna i trettio års present :)
Bara att börja samla.
Nej nu blir det hårda tag och på riktigt som gäller, börjar Detoxa idag bra motion varje dag så får vi se hur det artar sig.
Sen ska jag kanske ringa och höra mer om anticelluit behandlingen och kanske klirra en sån till sommaren, för finns det värre en sånt? Hatar dem.

Nej nu nu ska jag röja men tänkte bjuda på dessa snyggingar från Bianco.


Så läcker och även denna

Inte så särskilt dyra heller runt 500-550 kronor tror jag det var.

Xoxo Cessili


Lördag.

Hoppas att ni har en trevlig helg allesammans.
Här ligger jag i sängen och lyssnar på min ljudbok av Björn Hellberg, Trofésamlaren.
Bra faktiskt även om jag somnat till ett tar gånger :)

Nu borde jag egentligen somna så jag kommer upp till jobbet imorgon så det får bli ett kort inlägg nu så jag hinner lyssna ett tag till.

Sussa sött med er.
Xoxo... Cessili

18:e Frebruari 2009

Idag den 18:e Februari är det min pappas födelsedag.

Jag älskar dig något otroligt pappsen och jag saknar dig mer än ord kan förklara.
Tänk att tiden kan gå så fort dock så långsamt.
Det känns som tusen år sedan jag såg dig, jag hörde din röst och fick hålla om dig men det känns som om det var igår du gick ifrån oss.
Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant men jag vet att det är det.
Jag hoppas bara nu att du har frid, att du nu kan göra vad du vill och att du mår bra men mest av allt älskade pappa så hoppas jag att du vet hur mycket jag saknar dig och vad du betyder för mig.

Grattis pappsen, det är din dag idag, en FriDa idag.



Din Knodd Cecilia

en väldigt trött Cessili

Idag är jag så trött så trött, skulle nästan tro att det varit fullmåne inatt så dåligt som jag sovit.
Har bara legat och vridit och vänt mig, bara sovit små korta stunder och varit alldeles obekväm mest hela natten och morgonen.
Tänkte ge upp när jag tyckte att nu måste det ju i alla fall vara morgon fast klockan bara var strax efter fyra, så jag sket i det och gosade med älsklingen min tills jag somnade om igen.

Nu sitter jag här och väntar på att lunchen ska bli klar och det luktar riktigt smaskigt ska ni veta.

Idag har även alla Alexandra och Sandra namnsdag, så då får vi passa på att gratulera.

Nej ni nu ska jag kramas med älsklingen och slå en pling till Lillstrumps.

Xoxo... Cessili

Måndag

Hej på er!
Igår blev det inte så mycket uppdatering men den kommer idag istället.
Igår pysslades det nämligen eller pyssel och pyssel jag började fixa mitt skåp och det kommer nog bli kanoners när det är klart ska ni se.
Gjorde ju en fel kalkylering eller snarare det gamla skåpet sög mer än jag trodde så färgen tog ju slut igår så det blir till att införskaffa ny och slutföra det en annan dag för idag hinner jag inte då jag ska jobba ikväll.
Innan dess så ska jag väl försöka mig på att slipa dörrarna och lådan så de med kan målas sedan ska jag skruva bort lite som inte ska vara kvar mm.

men mitt i måleriet igår så trampade jag ju på pinnen jag rört färgen med så jag får stå på ett ben och ta bort den då den fastnade under foten. När jag sedan sätter ner foten igen på en tidning så ska jag hitta balansen med den andra foten och ställer mig självklart på målarburks locket. Måste sett bra roligt ut när jag står där med färg under fötterna som fastnar i varsin tidning, hehe.

Vad har ni hittat på för skoj i helgen då?
Har ni fallit för den patetiska tillställningen alla hjärtans dag?

Nej ni nu ska jag pussa min älskling hej då innan han går.
ha det så bra.
Cessili

massa mys.

Hej igen tänkte skriva ett litet kort inlägg innan jag somnar för natten.
Nu på kvällen passade vi på att gå ut och äta det har vi förtjänat och det är ju egentligen inte date först imorgon men då ska ju alla andra uppvakta varandra och vi på kalas.
Vi behöver ingen dag baby och jag vi har 365.

Till maten, som denna gång åts på Asti hör och häpna ett nytt ställe inte long horn, så delade vi på en flaska rött med och det var otroligt gott så vi var tvungen att skriva ner det så vi kan dricka det igen vem vet kanske till bröllopet.

Efter middagen begav vi oss hem och kröp ner i soffan med varsin martini och kollade på en film.

Så nu vet ni hur min kväll varit, hur har er varit?
Nu ska jag fortsätta min kvällsritual gällande tänder och ansikte innan det blir dags att sussa.
Sov så sött det ska jag, helt slut.
xoxo... Cessili


(bild från PartiesOnWheels)

fredag den 13:e och allt är på topp.

Idag vaknade jag av min underbara älskling som gick till skolan och snart kom hem igen och kröp ner hos mig, alldeles is kall, brrr.
Klimatkillen kom hit och kollade på klädkammaren så snart är nog det problemet löst också han skulle höra med ventil specialisten och kolla så allt var som det skulle mm.

Sedan åt vi lunch tillsammans älsklingen och jag innan vi gav oss iväg, vi var till Lindö och jag skrev på min tidrapport för januari som jag glömt bort att skriva , ojsan. Sen åkte vi till arbetsförmedlingen och jag skrev in mig tog ju inte ens 10 minuter så jag var snart hemma igen och älsklingen åkte iväg och tränar.

På tegelgården undrade jag när jag kunde få besked om natt jobbet då jag har fått andra erbjudanden jag måste svara på och Booom sa det så var natt jobbet mitt :D gud så gött.

Nu är det så mycket bra saker som händer så detta måste vi ju bara fira.

Nej nu ska jag ringa till personalkontoret och få mina anställningsintyg hemskickade och utbildnings kontoret att skicka hem mina betyg.
Under tiden ska jag försöka mig på att dricka kaffe men tror ju inte det går men man kan ju försöka, på måndag ska jag försöka få in en läkartid om jag inte jobbar.

Hej så  länge.

Good times are coming.

Tjenare på er!
Här sitter jag ny duschad i min super gosiga p-jay från twilfit, smuttar på en god kopp the och knaprar på en morot.

Idag vaknade jag av att älsklingen min sa att han gjort kaffe och gick iväg till skolan en sväng, vipps så var han hemma igen och lagade lunch. Underbara Lillstrumpa skuttade runt och sjöng i bara handduken och allt var tipp topp.

Ginga och jag tog en promenad och passade på att följa Lillstrumps till skolan, när jag kom hem pratade jag med personalkontoret och det visade sig att jag helt plötsligt bara har 6 dagar till en fast tjänst, utöver de jag har inbokade nu. Så när denna månad är slut eller i början på nästa så har jag nog fast skulle jag tro. Weiii.

Gick ner till chefen innan jag skulle börja och hon undrade om jag ville ha en tjänst där i sommar och att hon håller den till mig tills jag får svar från natt tjänsten.
När jag kom hem från jobbet nu på kvällen hade jag fått brev ifrån Tegelgården med en förfrågan om en tjänst där.
Fy va gött det känns, svävar som på underbara fluffiga moln just nu och bättre blir det förhoppningsvis då vi får reda på löneförhöjningen om 1-2 veckor med :D
Så jävla gött.

Känns som om det mesta flyter på nu, bara älsklingens kavaj kvar nu i klädseln till bröllopet och ett par skor till mig.
Klänningen kommer tillbaka för passning i slutet av april ca, så näst i tur att tas omhand nu är ringarna ska höra om de har en tid att ta emot oss nästa vecka för att rita upp designen vi vill ha och ett prisförslag.

Mitt i allt detta underbara så är det ju alla hjärtans dag också, gillar ju egentligen inte den dagen men då ska vi ju bort på stort kalas med massa underbar mat och helt underbara desserter, ska nog lämna förslag till bröllopsmiddagen till Peter, tror ni han gör catering ???
Sen på lördag så är det ju date night också så det blir ju dubbelt upp.

Nej ni nu ska jag krypa ner hos min älskling.
Sussa sött med er alle sammans.  xoxo Cessili

Utmaning.


1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja absolut :-)

2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?
Hund, katt... ja o en massa små insekter ;-)

3. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?
Skönheten och odjuret är det just nu men törnrosa med.

4. Har du något mål som du vill uppnå just nu?
Gå ner i vikt  och fixa till bröllopet.

5. Är du allergisk mot något?
Laktos, pollen, gräs, mögel bla.

6. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Nej.

7. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Strykning men skoj när man väl kommer sig för, tycker om när det blir ordning och reda.
Sen tycker jag inte om att göra rent i och bakom spisen och liknande.

8. Vilken sport/idrott har du hållit på med som längst?
Måste nog vara Dart.

9. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Nej det tror jag inte men de gör det nog lättare att göra något åt problemet.

10. Står du helst framför eller bakom kameran?
Beror precis på, men helst bakom.

11. Sjunger du i duschen?
Ja det händer.

12. Tar du några vitaminer/kosttillskott?
Ja, varje kväll innan jag går och lägger mig.


13. Vilken sorts frukt åt du senast?
Apelsin

14. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?
Nej

15. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Inget alls

16. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?

Med min familj och med mina vänner.

17. Brukar du handla på kredit?
På Ikea har vi gjort det.

18. Har du någon gång handlat på Gekås i Ullared?
Japp.

19. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Fixa mina naglar och uppdatera bloggen så klart.


Utmanar alla som läser min blogg att göra den här listan, glöm inte att droppa en kommentar här under så att jag kan gå in och kika vad du har skrivit sen :-)

Åter igen är det Söndag

Hej på er!
Nu har jag mellanlandat här på väg mellan soffan och sängen.
Fy så trött jag är och så frusen/varm om vart annat.

Idag efter jobbet så var jag till mormor och morfar där det bjöds på rotmos och fläsklägg samt lite god korv blev det ju med.
Idag har jag bara druckit 1,5 koppar (inte ens det) kaffe på hela dagen och det var nu på kvällen och det var så gott må ni tro, det luktade gudomligt men jag fick sota för det nu på kvällen.
Fattar inte vad min kropp håller på med för skumma grejer.

Nej ni nu ska jag gå och sova så jag är pigg och alert imorgon då jag ska på 100 års kalas runt lunch.

Sussa sött mina vänner för det kommer nog jag göra.

Xoxo Cessili

,

Fy vad dagarna går snabbt.
Jobbade idag och fick mig en chock då en av mina arbetskamrater helt plötsligt stod där med värsta magen och jag vågade inget säga. Fast sen fick jag det ju bekräftat av henne att hon ska ha en bebis.
Värsta magen hade hon i alla fall  och det hade hon inte förra helgen när vi jobbade tänkte ja eller???? Hmmm.
Hon viste det inte heller först nu tydligen så hon har heller ingen aning om när hon ska ha heller så det blir extra spänning.
Så nu har vi två gravida på jobbet undra vem den tredje blir.
Almira drömde ju innan att jag var gravid så blev det hon och nu i veckan drömde Hata att Caroline var det så kanske kan det vara Hata som blir näste på tur.

Återstår att se, spännande nu har vi ju två farmödrar på tur med och Anki har ju just blivit farmor.
N förstår på vårt jobb händer alltid saker i tre.
Barn, barnbarn och dödsfall.

Ikväll har vi myspyst älsklingen och jag det är ju datenight men nu ska jag fixa mig så jag kan sova ska ju upp imorgon och jobba igen ju.

Så  hej hopp på er.
Xoxo... Cessili

Utmaning.

Har visst blivit utmanad ser jag nu på morgonkvisten.
Bäst att beta av den då så det är klart sen.

Jag blev Utmanad av Thina

Regler:
1. Länka till den som taggat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
 3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.
  1. Jag är ingen morgonmänniska, jag älskar att sova.
  2. Jag är lycklig, men trött på människor som bara beklagar sig hela tiden.
  3. Jag kan inte dricka mitt livselixir, kaffe, som jag brukar. Tråkigt nog men sant.
  4. Jag har världens underbaraste M2B (man to Be). Vi gifter oss då det är 10 år sedan vi träffades.
  5. Jag har ett jobb som jag älskar, detsamma gäller arbetskamrater.
  6. Mina absolut bästa vänner är min Älskling och Lillstrumpa.
  7. Tycker att det är sorgligt att se alla människor som glömmer sig själva och bara kan identifiera sig som mamma och inget annat förutom som barnfri för dagen. 
Nu får vi hoppas att ingen tar illa vid sig och känner sig påhoppade, men då kan det ju ligga något bakom den 7:e sanningen.

nej nu ska vi dricka kaffe och mysa i soffan innan vi ska iväg.
Xoxo... Cessili

Skumma drömmar.

God morgon på er!
Här sitter lilla jag och väntar på att kaffet ska rinna ner, ska ju inte drick men vem kan låta bli.

Drömde så konstigt nu på morgonkvisten om att jag bodde i café kornet huset och att jag var med i en film som någon tittade på fast den samtidigt var verklig.
Skulle skölja av flott på galler fast det såg ut som torkat bubblat lim.
Innan det var jag ute på radhuskullen och plockade liljekonvaljer med Sussie tror jag att det var, riktiga barndomsminnen.
Vi gick sedan  upp till det gamla stället där, det numera är byggt ett hus, vi brukade hoppa ner i buskarna om och om igen där plockade vi syrener.
Efter det blev det konstigt och då började det hela i kornet huset och jag skulle leta efter två andra som bodde där som var iväg och hade fått dåligt knark.
Men de som sålde det dåliga knarket torterade dem med det på de vidrigaste sättet, fy så hemskt det var och inte har jag en aning om varför jag drömde så för.
Mitt i allt i hopa så visade det sig i alla fall att det var Sid och Chip som var de jag skulle hämta, mycket konstigt, tror Maxxi tittade förbi han med hahah.

Nej nu ska jag dricka kaffe och ringa mammsen.

Xoxo Cessili
Jag ska ju visst jobba ikväll med., snäll som man är när vi har epidemi.

fredag.

Idag är det fredag, ja det är det.
Ikväll skall jag jobba, ja det ska jag.

Eftersom det råder olika former av magsjuka på jobbet bland både personal och boende så kan det hända att jag även skall jobba i helgen.

Igår satt jag och pratade med Liiza om bröllop och så, så skoj. Hon skickade en massa fina kort och jag riktigt längtar till mitt bröllop nu jag med :D

Nu är det vinter igen och det är jag inte nöjder med.

Nej ni nu ska jag fixa lunch och sen dricka kaffe med Lillstrumpa innan hon ska åka hem och ja gå till jobbet.

Tjilliwippen.

Ljus

Hej på er!
Nu har min underbara Wickii åkt hem men hon kommer kanske tillbaka imorgon om jag har tur.
Vi har haft riktigt trtvligt i veckan, vi har varit ute och promenerat en himmla massa, sjungit mm.
I gårkväll så satt vi uppe och kollade på Ika i rutan och så skoj det var, kollade även på andra program sen man var liten.

Jag har inte riktigt kännt mig kry de senaste dagarna vet inte riktigt vad det beror på eller vad det är, inte för att jag vill klaga alltså det läser man ju om i vissa andra bloggar så det räcker, jag är ju glad och mår bra i alla fall.

Har ni märkt att det är ljust ute, jag vaknar av det vid ca 10-11 i veckan nu men försöker somna om hehe.

Nu kom min lilla vovvsing och älskling hem från promenixen så jag ska ta med Gingus och krypa ner.

Sussa sött.
xoxo... Cessili

Vi har solen i ögonen...

Idag har Gingus och jag varit på promenix i det fina och soliga vädret. Här är lite bilder skriver mera sedan.



kvällsbus.

Hej på er!
Idag är det tur att jag har varit och jobbat förmiddag för annars har det inte gjort många knop här inte mest sovit och segat hela dagen.
Nu på kvällen har vi kollat på Stormen eftersom nästa avsnitt är imorgon så tänkte jag att det var bäst, även om jag jobbar då så får se det när jag kommer hem.
När vi satt där i soffan och hade myspys så kunde vi ju inte låta bli att busa lite så det slutade med att älsklingen fick en kokostopp mosad på kinden och det var så jäkla skoj, hehe.

Nästa måndag nämligen den 9/2 är jag bjuden på 100 års kalas  ska bli så skoj att fira denna dag med lilla gumman, min andra tant som fyller 100 år.
Se om även denna gumma får telegram ifrån självaste konungen och hans drottning.

Nej ni nu ska jag ta med mig älsklingen och Gingus och följa Lusses exempel, nämligen ta och krypa ner i sängen och sussa sött.


xoxo... Cessili

RSS 2.0