soliga fredag.

Hej på er och vilken underbart solig fredag det blev :)
Gick hem i morse och kläde av mig och la mig i solen i mer än 1 timme på morgonen innan jag vaknade till och förflyttade mig in till sängen.
Nu har jag hunnit vara vaken i ett par timmar men är lite seg i dag och allt jag lyckats med är att äta, dricka kaffe och prata med Lillstrumpa :)
I natt blir sista natten för detta pass och i morgon bär det av hem till Las Vikas och jag längtar, ska gå barfota i gräset och dricka morgon kaffe på trappen och njuta av att somna i tysthet och mörker :)
Nu kommer snart Chris hem från veterinären med Stacey som har opererats idag. Hon har fått en tuör under hakan, eller det är med största sanolikhet en tumör, så vi hoppas hon piggnar på sig snabbt.
Pratade med Frösunda idag och meddelade att jag inte kommer kunna jobba där mera.

Nej ni nu ska jag fixa lite te tills Hunny kommer hem och se om det bir 3,5 an i vrinnervi innan det blir dags med jobb och allt annat styr. Måste ju hinna med Naruto med innan jobbet.

Namaste

Cessili

Slö dag.

Hej på er!
Här sitter jag och har en aning långtråkigt. Sandra dee och kalle Theodor åkte nyss efter att ha varit här på en kaffe.
Ska jobba i kväll med så känner inte heller att man hinner påbörja något.

Nu har jag två nätter framför mig sen åker jag till Lasvikas på mini semester bara jag och Gingis :) Tänkte passa på när golvläggarna är här och fixar det nya golvet.
Så i helgen blir det kalas för Lillstrumpa som fyller år och nästa helg är det vår bröllopsdag :) hihi inte för att vi är mycket för att fira just sådana dagar vi firar hellre alla dagar ;)

Så närmsta tiden kommer jag bara ha en himla massa vardagslyx för det är sådant jag är väldigt bra på ;)

Midsommar närmar sig också med stormsteg och jag längtar ihjäl mig :) Nu är det bara 35 dagar kvar om man räknar bort idag och det gör vi ju hihi.

Nej ni nu ska jag hitta på något innan det bir dags att gå en sväng med Gingis.

Namaste.

Cessii

Bagarstugan.

Nu ni har jag pratat med herr pulldoktor igen och vi ska tillbaka på onsdag nästa vecka för nytt ultraljud, prover mm.
Sedan ska vi få en tid till US.

Inför detta besök känns allt bra inte som mitt totala tokbryt och kollaps inför förra. Den oron och rädslan blandat med panik som jag kände då innan vi fick svaren på att allt inte var förstört.

För er som inte vet så mycket om min historia så har jag ju inte levt det sundaste livet och min kropp har fått tagit mycket stryk pga självplågeri med ätstörningar mm.

Även om men blir "frisk" så är det en psykisk sjukdom som man får leva med resten av sitt liv och det är en demon jag kämpar emot nästan varje dag.
Detta med mat och träning mm är en konstant djävul som sitter på min axel och som jag gör mitt bästa för att inte lyssna på.
Den har förstört mycket med min kropp och den extrema rädslan jag haft över att den fått förstöra mina chanser att kunna bli gravid är något som plågat mig under flera år och det visade sig att de tankarna förmodligen varit i onödan så som tankar alltid gör.

Så nu lämnar vi det gamla bakom oss och siktar framåt.
Nu blir det utredning och ivf behandling för våran del och om universum vill så leder det till ett nytt tillskott i Asplundklanen :)

RSS 2.0