Den eviga måndagen

Japp lördag natten blev det till att jobba fy så gött att jobba natt, dock lite tråkigt att bli inringd 17,50 mitt i grillningen och sedan börja 21,00 och behöva åka 20,00. Så jag hann ju inte med att sova nått men det gick ju superbra ialla fall.
Grabbarna hade grabbkväll här hemma medans jag var och jobbade vilket jag tror de uppskattade, lät så ialla fall när jag frågade om det var ok med dem att jag tackade ja.

Idag har jag bara tagit det lugnt än så länge och det ska väl fortsätta på den vägen resten av dagen har jag tänkt.
Igår kom älsklingen hem efter träningen och ropade innanför dörren att valparna kommit, jag bara skrek av glädje och älsklingen bara skrattade och sa att det var ett skoj.
Fick väl igen för att jag blå lurade honom för ett par dagar sedan.

Nej nu ska jag deklarera och betala räkningar för jag har inte hunnit med det ännu.
Imorgon blir det till att jobba kväll på Tuppen igen, var ett tag sedan känns det som, roligt när de ringer och inte tar förgivet att jag inte är bokad redan, haha.

Hej så länge... Cessili

Lördag och solrosiga kinder.

Igår fyllde älsklingen år och det firade vi med mat och gott att dricka och så klart kaffe :D
Ledan var Lucas kvar hos oss.

Idag efter lunchen har vi varit i parken ock kastat fiesbygolf hur det nu stavas, ätit glas och lucas har lekt i lekparken och i hinderbanan.

När vi kom hem så började vi förbreda inför premiär grillningen då ringde de och jag ska in och jobba i natt så grabbarna får en riktig grabbkväll. Vilket de blev glada åt. hehe.

Nu känner jag mig ju aningen stressad så måste göra något så jag vet att jag hinner, vet bara inte vad jag ska göra.

Jo vi ska ju plantera våra kastanje träd och göra namnskyltar så vi vet vems träd som tillhör vem och vilket som växer sig störst.

Ha en trevlig dag alle sammans, eller kväll. kram kram Cessili

torsdagen i solen

Idag har jag blivit inringd att jobba medans en personal var på röntgen med en boende. Var riktigt gött. Var ute i solen och hade det trevligt, drack kaffe, serverade mat och så var det dags att gå hem.

Hemma upptäckte jag ju att ännu en gång så har de anställda på kommunens löneenhet inte kunnat göra sitt jobb.
Här går skatte pengar till en person som ska ha som arbete att se till att inknappade arbetstimmar betalas ut men ialla fall misslyckas. Kansek dags att byta till kvallificerad personal som kan sin sak.
På varje enhet finns det redan en person som sitter och knappar in alla timmar, ob mm. Det som personen på lönekontoret har att göra är ju bara att se till att pengarna betalas ut och kan inte ens se till att göra det.... Gahh.

Nej nu håller jag på och bakar grekiskt bröd, ciabatta, hur det nu stavas, med soltorkade tomater, olivolja, svarta oliver och färsk basilika. Nu har de jäst färdigt och ska in i ugnen, medelar om resultatet.

Imorgon fyller min älskling år och då blir det kalas.

Idag satt jag på en bänk i solen och tog ett bloss. Solen gassade, fåglarna kvittrade och jag lyssnade på det underbara ljudet ifrån kråkvilan där de övade inför kvällens minnes tävling i Kennys ära, tyvärr så var det ju under kvällens tävling två som blev skadade lillebror Allan, tror jag det var, som fick en knäskada och en som åkte i och bröt lårbenet.
Tråkigt när sådant händer, men det finns inte mycket som talar om att det är vår som när Speedway säsongen drar igång.

Ha det gott... Cessili

Underbara onsdag.

Idag vaknade jag av att min älskling gjort frukost till ig som serverades i solstolen ute på trassen.
Helt underbart att vakna till där i solen med mitt morgonkaffe och smörgås.

Sedan har jag damsugit lite, plockat i rabatten, flyttat om i växthuset och städat av i badrummet.
Snart ringde telefonen och de kom med vår nya soffa.

Snart komme Sandra och lille Theo på besök och vi ska dricka kaffe.
Ja helt enkelt en underbar dag och då har den bara börjat...

I eftermiddag/kväll blir det tvättstugan och alla som känner mig vet ju att det kan göra mig lite på dåligt humör av någon anledning men har bra förhoppningar för just denna tvättstugetid, det är såddant som återstår att se.

Nej nu ska jag moffla ner mig i min fina nya och också den helt underbara soffa.

Kramar Cessili

Vad är det för en dag...

är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för idag är det Sandras födelsedag, Hurra hurra hurra.

Idag fyller Sandra år och vi har varit där på kalas, verkar som de flesta presenter består av papper :D

Imorgon är jag ledig, tror jag ialla fall. Då kommer vår soffa med längtar faktist så vi kan mysa ner oss, hade velat ha den redan i kväll faktist känner mig på soff mysar humör.

Idag har man jobbat på dagcentralen och varit i Vitarummet vill verkligen ha ett sågant hemma, skulle vara en sådan lyx.
Får kanske bli ett sådant när vi renoverat klart.

Nu ska jag ta och ringa lillstrumpa och snacka lite skit med henne har jag tänkt.

Uscha nu har vi kollat på P.s. Iove you och jag grät floder, snyfftade och flämtade efter andan. Vet att man kan skratta så man får ont i magen men inte att man kan gråta tills man får det.
Det var klart en av de bästa filmer jag sett på evigheter och jag rekomenderar den starkt, till och med Älsklingen min snyftade lite.

Nu ska vi ta och krypa till kojs.
Sov så sött allesammans.... Cessili

pollen, svidande ögon, snorig näsa och värmande sol.

Idag har jag jobbat, sedan mötte jag Sandra, Andreas och lille Theo och gick på stan.
Där åt vi lite bla sedan kom Coffe men han fick inte åka i hissen.
Köpt mig lite nya tröjor bland annat. Hittade ett par skor som jag tänkt på nu och ska gå tillbaka på fredag och se om de har i mindre storlek, för då smäller jag nog till.
Nu är jag frusen som skutton och funderar på att släpa mig själv till badkaret om jag kan finna orken till det.

Sitter och blir sååå otroligt sugen på glass, vet inte om jag är mest sugen på kulglass eller mjukglass. Tror kulglassen vinner.
Konstigt att man kan frysa och vilja ha glass på samma gång.

Idag tänkte jag överaska Sandra genom att gå in genom dörren men jag hann ju inte då hon möte mig vid grinden, så det kanske får ta och bli ett nytt försök imorgon på hennes födelsedag.

Nej tror faktist jag är hungrig och kaffesugen. Äta något först och sedan ta en kopp kaffe, så får det bli.
Sedan blir det att krypa ner i sängen, arbetsdag imorgon igen.

Åhh höll ju på att glömma att idag var den första vårdagen, för jag reagerade faktist på pollen och har gått och snorat hela dagen och mina ögon har varit hel torra och sved mer eller mindre hela tiden. Sedan har ju vårsolen och värmen kommit med ju :D

Vänta bara till helgen så får ni se.

God natt på er... Cessili

Välkommen till Cessilis värld.

Jaha då har man fallit för grupptrycket och skaffat sig en egen blogg då.

Då är det söndag igen och imorgon börjar vardagen om på nytt.
Veckan som kommer är fullspäckad med små trevligheter, Sandra fyller år för första gången som mamma, Älsklingen min fyller år för sista gången som hundlös, jag ska gå på shopingtur med min mor och så har jag beställt årets första dunder väder för veckan men framförallt till helgen.
Det kommer bli en kalasvecka i dubbel bemärkelse.

Igår var vi ute och spelade hehe, skojigt är det.
Och trots att PoA var med och att vi inte tycker om varandra så gick det bra. Han var ju lite i sitt rätta element, kanske inte rätt ordval men men, då han hade sälskap av två andra dalamålpratande vänner, som hade samma förkärlek till att spela som jag.

Nu har jag ensamen hällt i mig en hel panna kaffe och känner att jag måste få utlopp för lite energi så jag måste komma på något att göra. Kanske pyssla lite, städa och sedan gå en promenad.
Det är ju trots allt VÅR nu.

Igår drömmde jag att vi gjorde en resa och när jag vaknade och fick min kaffekopp så satte jag mig medetsamma och kollade flyg och resan var gratig bara betala flygskatten, så är Sååå sugen på att åka nu.
Men pratade med svärmor i går och vi ska nog ta och åka på en kryssning snart och skämma bort oss själva med god mat och dryck och en väldig påfyllning i barskåpet. Någon som vill förlja med?

Låter dagen tala med en bild från Mamma och Thompas resa till Paris då de skickade mig denna härliga skapelse. Går väl inte missta vad det är för något.

image1

Ha det bra allesammans.... Cessili

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0