fredag den 13:e och allt är på topp.

Idag vaknade jag av min underbara älskling som gick till skolan och snart kom hem igen och kröp ner hos mig, alldeles is kall, brrr.
Klimatkillen kom hit och kollade på klädkammaren så snart är nog det problemet löst också han skulle höra med ventil specialisten och kolla så allt var som det skulle mm.

Sedan åt vi lunch tillsammans älsklingen och jag innan vi gav oss iväg, vi var till Lindö och jag skrev på min tidrapport för januari som jag glömt bort att skriva , ojsan. Sen åkte vi till arbetsförmedlingen och jag skrev in mig tog ju inte ens 10 minuter så jag var snart hemma igen och älsklingen åkte iväg och tränar.

På tegelgården undrade jag när jag kunde få besked om natt jobbet då jag har fått andra erbjudanden jag måste svara på och Booom sa det så var natt jobbet mitt :D gud så gött.

Nu är det så mycket bra saker som händer så detta måste vi ju bara fira.

Nej nu ska jag ringa till personalkontoret och få mina anställningsintyg hemskickade och utbildnings kontoret att skicka hem mina betyg.
Under tiden ska jag försöka mig på att dricka kaffe men tror ju inte det går men man kan ju försöka, på måndag ska jag försöka få in en läkartid om jag inte jobbar.

Hej så  länge.

Kommentarer
Postat av: MeNockan

Gud va kul att du fått jobb guman. Men är det fast eller?

2009-02-13 @ 18:53:46
Postat av: Cessili

DEt här är vik över sommaren i tre månader ialla fall sen får vi se vart jag hamnar, kan ju hamna någonstans innan och efter nu vet inte riktigt vad som händer när jag fått ihop mina 5 dagar som saknas nu. kram kram

2009-02-13 @ 19:35:06
URL: http://icessilisvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0