Slapp söndag

Just nu väntar jag bara, väntar på att bege mig till jobbet för helgens sista pass. Sovit mer eller mindre hela dagen och hinner inte med mycket mer nu innan det är dags att åka. Måla på facet och ta på strumpor. Redo att bege sig. Ska plåga magen lite med och ta en kopp kaffe, kommer få ångra det men men har två askar novalukol.
En god natt önskar jag er andra
Cessili


Mörka morgnar nu och friska vindar

Att det kan vara så skönt att krypa ner i en säng efter en natts jobb. Så trött men ändå helt speedad. Nu är det bara att låta ron infinna sig och sluta sina små blå för ett par timmar. Packning och visning av lägenhet står på schemat idag bl.a. Ikväll blir det tv mys, fotbad och ett glas rött. Hade tänkt bege mig till LAS Vikas för oktobermarknad men det hinns inte riktigt med idag, nästa år kanske.
Natti
Cessili


Höststorm i känslovärlden.

Förstår inte, vad har hänt? Totalt ignorerad och det driver mig till vansinne. Hur jävla svårt ska det vara att bara svara......... Åh humöret och känslorna är inte i balans idag. Så nu tar jag ut lite frustration på möbelfix och påbörjar nästa projekt.

Cessili


Packa vart ska man börja?

Nu sitter jag här mätt i magen och bara jäser i väntan på att Jenny ska höra av sig och det blir dags att bege sig till jobbet.
Denna vecka är fullbokad med jobb, skola och sen ledig eftermiddag på onsdag med visning av lgh och förhoppningsvis packning.
Så nu håller vi tummarna på att näsa hyresgäster vill flytta innan så vi kan spara ett par tusen :)
Fet börjar dra ihop sig nu och jag har för jävla massa saker jag inte behöver eller vill ha men vad ska jag göra med allt?
Nej nu ska jag se om jag kan hinna packa och rensa lite innan det blir dags.
XoXo Cessili


Regn och sandpapper

Slipdammet är bort duschat och snart kan jag skymta ett slut på stolarna bara lackning kvar. Sen blir det bordskivans tur och två andra stolar från hög. Tack till Lasse som var hit med kartonger så nu har jag inget att skylla på längre, bara sätta igång.
Är ju trotts allt bara 2-3 veckor kvar nu och hade gärna flyttat för länge sen.
Nu ska jag ringa ett efterlängtat samtal sen blir det att bege sig till affären och sen till Chris på middag.
Ha det så bra alla ute i regnrusket.
XoXo Cessili


När är måttet rågat och inte bara överfyllt?

Varför sover jag inte för ska ju upp kalas tidigt ju. Kan det vara för att massa grubblerier inte vill låta mitt lilla huvud vara i fred, tror så.
Känns lite rörigt just nu. Men men fokus på slutspurten i skolan, jobb och flytt nu och Chris och Gingis så klart ;)
Resten struntar vi i och nu när vi beslutat det kanske jag kan somna.
Xoxo Cessili


RSS 2.0