Bagarstugan.

Nu ni har jag pratat med herr pulldoktor igen och vi ska tillbaka på onsdag nästa vecka för nytt ultraljud, prover mm.
Sedan ska vi få en tid till US.

Inför detta besök känns allt bra inte som mitt totala tokbryt och kollaps inför förra. Den oron och rädslan blandat med panik som jag kände då innan vi fick svaren på att allt inte var förstört.

För er som inte vet så mycket om min historia så har jag ju inte levt det sundaste livet och min kropp har fått tagit mycket stryk pga självplågeri med ätstörningar mm.

Även om men blir "frisk" så är det en psykisk sjukdom som man får leva med resten av sitt liv och det är en demon jag kämpar emot nästan varje dag.
Detta med mat och träning mm är en konstant djävul som sitter på min axel och som jag gör mitt bästa för att inte lyssna på.
Den har förstört mycket med min kropp och den extrema rädslan jag haft över att den fått förstöra mina chanser att kunna bli gravid är något som plågat mig under flera år och det visade sig att de tankarna förmodligen varit i onödan så som tankar alltid gör.

Så nu lämnar vi det gamla bakom oss och siktar framåt.
Nu blir det utredning och ivf behandling för våran del och om universum vill så leder det till ett nytt tillskott i Asplundklanen :)

Kommentarer
Postat av: Marina

Ohhh vad mys med en liten!!! Lycka till och hoppas att universum står på er sida!Älskar dig!

2011-05-05 @ 17:40:55
Postat av: Viktoria

Jag förstår att det är svårt gumman, men det finns ingen så fin som du. Glöm aldrig det. Klart att det ska bli en till i asplundklanen=)

2011-05-06 @ 11:20:10
Postat av: Sussie

Det kommer att gå bra!

2011-05-19 @ 20:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0