Bägaren har runnit över.

Vet ni vad? Jag klarar mig faktiskt mycket bra och har kommit underfund med att jag tar emot väldigt mycket och står ut med mycket helt i onöddan, bara för jag tycker att saker är onödiga att bli osams över.
Det kan vara skit prat, lånade pengar, besök mm. Ställer inte krav på att få det som rättvist är mitt.
Slut på att vara snäll och tyst, passar det inte och gör du inte rätt för dig då behöver jag inte heller slösa min energi och tid på den personen eller personerna för de slösar ju då ingen på mig.
Tycker att det känns tråkigt att det ska behöva vara något för att man ska få ett telefonsamtal eller ett besök. Att jag ska utföra något åt eller för någon annan bara för att andra vet att jag gör det och sen när det kommer stunder jag verkligen skulle villja bli tillfrågad så blir jag ju inte det i alla fall så nu skiter jag i det totalt.
Till något myckett roligare MITT LIV.
Händer mycket nu, allt inte så skoj som min hälsa men den försöker jag inte lägga så mycket fokus på just nu, även om det är tufft och kämpigt just nu och jag känner mig riktigt liten.
Skolan är i full gång och nya kurser varannan vecka känns det som. Är i slut tampen på medicin 1 och ett stort prov kvar om jag inte tänker sattsa på A men vet inte om jag hinner med den skrivningen då jag hinner börja nya kurser som jag ska hinna med också plus jobbet.
Sen blir det väl lite förändringar på jobbfronten med hoppas jag och det ser jag verkligen fram emot men man vet ju aldrig kanske, kanske inte får väl svar imorgon eller under veckan i alla fall hoppas jag.

Mycket trevligt inplanerat nu i veckorna 2 i alla fall med 2 ute kvällar med tjejerna, god mat och dryck sen hoppas jag ju att vi nattisar och klassen hittar på något skoj snart med innan man slutar.
Nu ska Gingis och jag äta sen blir det ut på promenad innan det är dags för sängen.
XoXo Cessili

Skor.....

Är så sugen på vår och nya skor. Finns ju massor läckra skor som bara roppar på att bli mina.
Här har ni ett urval fina och coola skor som ni kan hitta på Brandos.
Hinner inte lägga in flera nu ska äta och bege mig till jobbet. Måte nog allt ha ett bra röda skor till våren i alla fall, snyggt till jeans.
XoXo Cessili

Hot Hot hot.

Vet att jag sa att ja inte kändde äv något sen jag började knapra mina hormoner men fy satans vad jag svettas, då menar jag inte svetts dropp dropp utan jag är kokande varm. Sen har vi illamåendet mycket irriterande kan jag säga sen har jag börjat på kliande prickar. 
Är i alla fall roligt att man märker av att något händer i kroppen.
Nu kryper jag till kojs, natti på er alla.
Xoxo Cessili

Det var en gång....

Hej på er!

 

Nu är jag inne på dag 2 med mina piller och ska faktiskt säga er att jag inte märker mycket av dem än men vi får se hur det blir.

Idag har jag varit iväg en sväng på möte med jobbet, riktigt bortkastad tid enligt mig och hade hellre sprungit upp på stan och spanat runt lit men ska se om jag hinner med det imorgon istället.

Väl hemma åkte steken in i ugnen och jag började packa ner julen i sina lådor igen, där ska de få vila till nästa gång.

Igår var jag och köpte nya vårblommor som fick byta ut alla julgrupper och då kan ju inga tomtar vara kvar.
Så nu är fönstret i vardagsrummet smyckat med ljus, Orkidéer, änglar vårplaneringar mm. Bara gardinen kvar som jag tänkte jag skulle ta hand om imorgon.
Börjar planera lite hur jag ska göra med min skänk och sen är det sovrum och kök kvar. Har sett massa nya fina saker jag vill inreda med men känns inte så lägligt eftersom jag vill veta om vi ska flytta eller inte och i så fall när.
Får affromera i natt att Chris vaknar och säger "nu slår vi till nu köper vi det där huset!" Åhh underbara tanke.Hade ju varit kul att betala klart tandläkaren och soffan nu så jag kan börja tänka på att ta ett körkort men men vi får nog vänta ett tag till är jag rädd, ser inte ljust ut för förändringar på den fronten.

Året slutade ju inte så jätte roligt med bil reparation och akut veterinärvård med återbesök men jag är inte bitter, inte det minsta faktiskt bara lite less.Idag fick jag mycket goda nyheter med som gjorde mig varm och sådant är alltid roligt.
Många hemligeter nu hihi och Ci bubblar på insidan.


Gingis ligger på golvet och mumsar på ett ben och mår hur bra som helst och i går hade hon besök av pojkvännen Tintin en stund med medans mattarna snackade skit och tog ett bloss. Men han fick en tillsägning då och då bl.a. när han skrynklade till hennes filt och kudde. Sådan matte sådan hund eller?För övrigt skulle man kunna tro att det är vår i luften för kärlek det finns det gott om och i överflöd om det nu kan finnas för mycket kärlek.


Nej nu ska jag ta och bege mig tillbaka till soffan och ta en kopp te med min underbara make innan det blir dags att sova.

Är inte livet underbart.Xoxo Cessili

 RSS 2.0