Söndag och snart jobb.

Nu sitter man här och väntar på att mammsen skall bli klar med maten, kurrar snart i magen och det doftar helt underbart så som det alltid gör när mamma lagar mat.
Idag har Lillstrumpa namnsdag så jag får ta och gratulera.
Idag har jag varit på promenad med Ginga i den underbara solen som värmde mina kinder riktigt ordentligt, klädseln var pyjamas, stövlar och täckjacka som sig bör en söndag när man har semester. Nu har jag faktiskt varit klädd i ett par timmar haha.

Imorgon blir det väl till att åka hemåt igen vill inte att semestern ska vara slut men ett onödigt ont. Som tur är så är man ju ledig i helgen igen och det är ju inte fy skam det heller, tänka sig att jag då har varit ledig tre helger i rad helt underbart.

Nu håller Thompa på att busar med min lilla vovve så det blir väl till att gå en liten promenix snart men först äta.

Våren är på G nu det känner jag, solen är helt underbar nu, snön smälter sakta, i väster hittade jag en myra och nu när jag var ute och rökte kom det en mygga och flög förbi. Tror nog att det hela beror på att jag bestämt att vintern är slut nu, tror inte ni det?

Xoxo Cessili

Mildväder.

Då vaknar man upp till ännu en underbar morgon då mammsen har gjort frukosten färdig.
Det är även en mäktig frukost här om morgnarna för lilla mig som normalt inte äter frukost.
Igår var det stekt ägg och bacon följt av kaffe och fil, idag serverades det bacon omelett och till det togs en kopp kaffe.
Nu har jag även varit ute i det underbara mildvärdet med Ginga Pinga, hade tänkt att hon skulle ha fått springa lite lös men med alla fåglar på gärdet så funkade det inte.

Nu ska jag ta och underhålla min  systerson lite, sedan bär det av till slottet.

XoXo Cessili

Varning för detaljer.

Idag är det tisdag för alla er som inte visste det och det snöar ute igen, fy vad träligt.
Ska strax ge mig ut med hunden innan jag går till jobbet.
Hade gärna jobbat idag om det betydde att jag slapp att gå ut, tänk om man ändå kunde Zappa sig det vore under bart.

Då hade jag Zappat mig till en tid då detta snorandes försvunnit för i morse (ÄCKEL VARNING)
Vaknade jag av att jag inte kunde andas och satt mig upp och fick hosta upp en brun blodig slem klump ur halsen, det ni fy fan vad vidrigt. Ville helst dö där lite en stund....

Nej ni nu är det väl bäst man rör på sig eller vad säger ni.

Här kommer ialla fall ett kort sen i lördags

Sandriz ser ju inte ett dugg kartig ut inte haha.

 

XOXO CessiliMåndag igen.

Herr Förkylning har funnit mig och jag vill att han beger sig hem igen. Jag tycker att han är på trängande, hängig, irriterande och inte särskilt rolig heller för den delen.

Hoppas i vilket fall att han åker hem till Onsdag.

Har för övrigt haft en toppenhelg med underbara flickorna med lite väl mycket förfriskningar må hända men men vad gör det händer ju inte så ofta :)

Idag var det dags att bege sig tillbaka till jobbet och nu är det bara två dagar kvar tills jag har semester, så skönt.

Nu ska jag faktiskt ta och kasta in handduken och krypa ner hos min man i hopp om att jag är kryare imorgon.
Ha det så bra allesammans och * hoppas du vet att jag finns här och du är alltid välkommen här när du vill för det bestämmer jag :D

Xoxo Cessili

Varning för snöras.

hej på er!
Här sitter man i Lillstrumpas vardagsrum i Las Vikas och har tänkt att jag kan slänga iväg ett par rader.
Snön bara vräker ner och jag tycker verkligen inte om det. Vill ha vår nu, vill hänga undan köttbulle jackorna och vinter tunga skor och ta på mig ett par i tyg en tunika och ev ett par leggings och ge mig ut i solen med en kopp kaffe och låta solens strålar värma min vinter frusna kropp.
Nu har jag hört att folket börjar känna hunger igen så ska väl erbjuda mig att slänga ihop någotmen jag suktar faktist bara efter en enkel kopp kaffe men det gör jag ju alltid.
Här är det annars fullt hus av hundar och att hålla Chuppe borta från Ginga Pinga för hon har helt plötsligt blivit väldigt intressant.
Åhh suktar efter Ben & jerrys med känner jag mmmm smaskigt.
Nej nu ska jag väl göra som alla andra och kolla på Anja som valt en vinter sport som yrke, fattar inte vad de tänker på det är ju både farligt och kallt och så långt ifrån mina intressen som det är möjligt att komma. Möjligen att jag skulle kunna tänka mig att vakna och gå på after ski då med ett par pjäxor på fötterna men där går gränsen...
Xoxo Cessili

Lördag 13/2 i brist på rubrik.

Då var det dags för ett inlägg, det påpekade min fru idag.
Efter jobbet idag gick jag en sväng på stan med Enisa och sen gick jag hem till Sandriz som hade bakat banankaka som det bjöds på till kaffet, himla mummsigt var det nästan som om hon viste att jag skulle komma.

Hade det himla trevligt och passade på att lära lille Kalle Theodor massa nya roliga ord och fraser som tex I love you nu lagom till alla hjärtans dag och att "mamma luktar mmmm".
Sedan bjöds det på tacos med vilket var massa smaskens.

Nu skall jag ta en kopp te med min darling sedan är det dags att sova för att orka med en 13 timmars dag imorgon.
Tjo på er.

Xoxo Cessili

Sjuka tankar från lilla mig.

Igår kunde jag inte somna, hade en gnagande frågeställning i huvudet och önskade att jag inte hade lagt på med FLICKORNA innan den kom.
Kan en människa befrukta ett djur? och om inte, Varför? Hmm. Borde ju vara så pga evolutionen men förvisso så borde det ju bli kromosom avvikelser utan dess lika så ett fullgånget havande skulle knappast vara möjligt, eller?

Ni ser vilka sjuka tankegångar som far i mitt huvud...

efter lite sökning så har jag funnit att art korsning av detta slag är möjlig men om eventuell avkomma uppstår är den i regel steril.
Inom forskning så korsas där emot människor med olika djur för att skaffa så kallade pre-embryon där man för in mänskliga cellkärnor i ägg från djur men även andra former förekommer.
Det saknas lagstiftning i Sverige som specifikt behandlar frågan om blandningar av biologiskt eller genetiskt material från djur och människa det tycker jag är konstigt, tycker inte ni?

Har även hört att Stalin försökte befrukta kvinnor med säd av apor men försöken misslyckades.

Nej ni nu ska jag ut på promenad.

Xoxo Cessili

Snö, snö och åter snö...

Idag vaknade jag av ett sms från lillstrumpa som var på väg till stora staden och våra o plogade gator.
När hon hade släppt av Josselina kom hon och hämtade mig och vi köpte kaffe och smörgås på Broadway som vi picknickade i bilen på tågstationen. För där var ända stället det var plogat på så man kunde parkera.

I går jobbade jag hela dagen och när jag kom hem på kvällen och tog Gingis på promenad så ramlade det ner en stor is klump precis framför ansiktet, kunde känna hur det pustade till när den föll.
Så var försiktiga när ni är ute och glöm inte titta upp hur det ser ut där ni går.

Nej nu ska jag gå en prominix med Ginga så man hinner till jobbet sen.
Var rädda om er i snö ovädret nu.

Xoxo Cessili

Dags igen.

Här sitter man fixad och ska snart på middag med jobbet då en arbetskamrat fyller år.
Imorgon blir det en lång dag på jobbet 10-21,15 då är det tur att man har underbara vänner som hjälper mig med lilla ginga pinga.
Tack Sandra.


Min mage är i uppror och vi är inte alls sams men hoppas det löser sig snart.

Nu ska jag prata med Lillstrumpa och sen är det dags att gå.

Xoxo Cessili

RSS 2.0