Jag kommer ha världens underbaraste man.

Idag har vi haft det trevligt må ni tro.
Dagen började som vanligt med fruktsallad, färskpressad citron och en kopp kaffe, som avnjöts framför tv:n med älsklingen och vår super sega Ginga samtidigt som vi kollade på samuraj afro.
Efter det blev det lunch och rastning innan vi åkte ut i skogen, där möttes vi även av Bettan ochTintin och våra voffsingar har sprungit runt, runt, runt och varit super lyckliga. Vi gick en promenad i skogen och Bettan gjorde en snygg undanmanöver när hon höll på att halka på väg ner från en bergsknalle, hehe.
Efter all den friska luften och allt bus så åkte vi och köpte ny klädsel till Tjoffsan och lite annat smått och gott innan vi åkte hem.
Jag gick och la mig på sängen för att vila lite medans de första maskinerna  gick klart men vaknade igen 19:30 när Coffe undrade om det var nått annat han skulle tvätta, han hade även damsugit, diskat och städat. Sen hade han dukat fram frukt och snaskigheter i vardagsrummet för kvällsmyset och kaffet det var med klart så det var bara att sätta sig ner och ha det bra.
Sen sjöng vi en låt på singstar bara för att kolla mickarna så de fungerade och det gjorde de.

Nej nu ska ja ta och sätta mig och myspysa med min M2B.
Wiiiee. ;)

Kramar på er... Cessili

fredagsmys

hej på er idag har det inte gjorts mycket utom att ligga i bäddsoffan och kollat på tecknade filmer med min lilla Ginga bus.
Vi kollade på Snövit och de sju dvärgarna och Skönheten och odjuret (en av mina favoriter).
"Philipe hoppade upp på Bells rygg och red iväg"
Så lät det när min lillstrumpa skulle läsa för mig i pappsens bil när vi var små och hon läste som hon kom ihåg den men det blev fel, hehe.
Nu på kvällen har vi kollat på fantasy film och ätit pizza och nu väntar ännu en innan det är dags att sova för natten.

Här är lite kort på min myspys kamrat idag.

,



Min söta och goa Kicka.
Nu blir det mera familjemys i soffan.
xoxo.. Cessili

natten flyr och jag är frusen.

Hej på er! nu är det snart fredag och jag borde sova, vilket jag tänkt i många timmar nu men inte kunnat ta mig till sängen bara.
Fredag innebär:
  • Jobba.
  • Sussie åker till England och kommer inte tillbaka på ca 1/2 år.
  • Köpa nya Snittblommor.
  • Mys pys i soffan och bara ha det bra.
Nej ni nu fryser jag något fruktansvärt och mina ögon gör ont så jag sk agå in och krypa ner bredvid min lilla Ginga Pinga och sussa tills Älsklingen kommer hem och gör oss sällskap. Han är ju ute med grabbarna grus idag.

Ha det så bra och dröm så sött.
xoxo... Cessili

Plötsligt händer det.

Hej på er!
Idag har Lillstrumpa och jag varit runt och provat bröllopsklänningar och det slutade med att vi båda beställde varsin.
Åhh så otroligt hehe.
Sedan har vi varit runt och kollat på ringar hos alla juvelerare i Norrköping, nej  inte alla men många.
Glad att vi redan bestämt oss, men efter idag så är det svårt att hålla sig till det för det är fullt av dessa vackra smycken där ute.

När vi kommit hem och ätit mat så hjälpte Lillis mig att färga håret och sedan har vi haft skojigt må ni tro.
Nu ska vi göra oss klara eller snarare jag så vi kan hälsa på hos Linda och Danne sedan och träffa Josselina med:D
Kramar på er.

nu får det bli vår...

God kväll på er!
Har tänkt hela dagen att jag skulle uppdatera här men så har det inte blivit.
Nå väl. Det blev inge riktig pyssla om Cessili dag idag riktigt då jag inte hade någon ork till det.
Istället satt jag på golver och sorterade gamla papper mm som jag la i mina nya fina kartonger.

Hittade denna bild och fy fasiken vad jag vill att det ska bli sommar nu, ialla fall vår.
Vår underbara terass.


Idag när älsklingen väckte mig till kaffet sa han och C att det började snöa igen och då bara brast det och jag skrek nej, och la mig ner på soffan, jag som bestämt att det skulle gå mot vår.
Har ju varit pluss i flera dagar och så har fåglarna kvittrat så fint för mig. Besviken blev jag men jag jobbar vidare på våren snart så ska ni få se.

Nu är jag helt slut och måste sova lite ska försöka mig på att jobba imorgon förstår ni.
xoxo... Cessili

hmm

Hej på er!
Jäkla vovve man har som smiter in och uppdaterar min blogg, bäst att passa sig för jag såg allt hur Lusse var uppe förut och hoppas ner snabbt och sprang iväg. Får allt hålla koll på honom. Tror inte Gingus har så bra inflytande på honom hehe.
Idag är jag i alla fall förkyld i min vänstra näsborre. vill inte ge sig men jag är ju ledig imorgon så han får vila sig lite.
Imorgon tänkte jag nämligen ha en skämma bort Cessili dag. Vilket kommer börja med att jag ger mig själv sovmorgon.
Nej nu är mitt huvud tungt och skins spelas in så jag skall ta och krypa ner så jag har nått att titta på imorgon.
xoxo... Cessili

Gingas inlägg.

Idag vaknade jag av att Wickii skulle åka hem, henne gillar jag.
Var lite seg idag då Matte och jag hade tjej kväll här hemma igår med några goa tjejer.
Ju mer de drack ju mer skråla dem så det ringer fortfarande i öronen, som en hundvisselpipa hehe nej skoja bara.

När jag fått upp Husse och Matte hade jag nog önskat att Husse låg kvar i sängen för han bara ojade sig och kräktes.

Det slutade med att han la sig på soffan och Matte och jag gick en lång promenad i regnet.
Vi var nästan ensamma, förstår inte riktigt varför inte fler är ute och busar i vattenpölarna, jagar regndroppar, glider runt i leran och leker Bami på isen.
Ni skulle ha sett oss jag och Matte vi måste ha sett roliga ut.
På vägen hem igenom parken så stannade vi på Sibylla och köpte oss en varsin korv och Gisses så gott det var. Tea, en svart labbrottis jag känner, var där med sin husse men hon blev lite avis tror jag för jon fick ingen korv alls.

När vi sedan kom hem tog vi en härlig dusch, sedan åt jag lite mat och sen var jag så trött så jag kröp ner i bäddsoffan mellan husse och matte och sov en stund innan Matte gick till jobbet.
Farmor kom på besök också och då blev jag så glad sen har jag meds busat, gått promenad och sovit med Husse tills Matte kom hem igen. Då åt vi en liten ost smörgås och så blev det dag att sova men först en kort promenad och så klart tvätta fötterna för Matte säger att man inte får sova med smutsiga fötter, eller ha smutsiga fötter alls för den delen men men så länge hon är glad så får det bli så men jag stretar emot lite i alla bara på djävulskap :D

Nej nu ska Matte och jag gå och sova.

lång kväll på jobbet och en glömsk Cessili

Idag när jag kom hem från jobbet var jag väldigt trött så jag la inte märke till den stora gröna blomman som plötsligt stod i hallen.
Istället såg jag direkt ett par fina, svarvade vita ben i vardagsrummet och gav av ett tjut samtidigt som jag skuttade in och slängde mig runt halsen på min älskling.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen så jag är pigg och allert i morgon på partajet :D

Imorgon är det ju löning med heheh me like.

Idag på jobbet fick jag reda på att vi får nya boende som bor i lägenheten som brann den där kvällen. Usch fy och fasa. Jag fick värsta klumpen i magen när jag fick höra det och bara sa högt att Dit vill inte jag gå....
Ska se vad som händer och fundera det lite och eventuellt prata med chefen för det känns inte bra alls. Tycker det är jobbigt att vara på den våningen och bara se dörren och på en sekund är jag tillbaka till den kvällen och känner lukten och allt , paniken i kroppen mm. Fy.

Nej nu ska jag krypa ner hos min älskling.
xoxo... Cessili

IKEA... weeeiii

hej på er! idag började dagen med fika med Lillstrumpa hemma hon Sandriz och Andreas och lilla charmtrollet Theo så klart.
Där smaskade jag i mig ett wienerbröd till kaffet när de andra åt semla.
Sedan bar det mot IKEA. Resten av dagen bestod av att shoppa och äta mat på Ikano. När vi var avklarade där var det bara kvar att ge oss av hem och sätta upp och ihop det vi handlat.
Sm sammanfattning har jag haft en riktigt super trevlig dag, tackar för det.

Imorgon är det torsdag och den dagen följs av fredag och då har ni väl inte glömt att det är Girlicious kväll hemma hos mig, klockan 18,00 är timmen slagen och ni är välkomna.
En hiskligt rolig kväll skall vi ha i goda vänners lag, en kväll då vi kan skratta bort vardagen och våra bekymmer.
Kan knappt bärga mig ;P

Nej ni nu ska jag göra mig klar att gå och sova, ha det så bra alle sammans.
xoxo... Cessili

mitt i natten.

hej på er igen. Nu är klockan mycket och varför sover inte jag som jag tänkt göra i flera timmar?
Jo lilla jag snubblade över datorn tog med den in till sängen och ett cocktailglas med en Cessili och Wicked special och bäddade ner mig och kollade runt.
Så med Ginga sovande vid fotänden och älsklingen i vardagsrummet och tittar på UFC, var jag helt ensam med den underbart, fantastiske Jhonny Depp.
Helt underbart läcker den karln är, han är fan vacker och det är få män som är vackra.
Men nu har jag stoppat ner honom i sin bur och han finns åter igen under sängen, tur han inte har damm allergi stackaren för jag såg allt att det fanns en och annan dammråtta där under så får ta en sväng med dammsugaren imorgon skulle jag tro.

När jag satt och kollade runt så hittade jag ju en bild på en mindre skön Jocelyn Wildenstein.
En miljonärska som beräknats ha lagt mer än 4 miljoner dollar på plastikoperationer och enligt mitt tycker så har hon blivit totallurad. Ialla fall inga väl spenderade pengar. Vad tycker ni?


När jag nu tittade på bilderna och på övre delen av hennes ansikte så tyckte jag allt att hon var lik vår egen Perelli eller vad tycker ni?

(bild kommer ifrån svt.se)

Hon är i vilket fall en kvinna med många ansikten men för det mesta tycker jag själv att hon ser ut som en Drag Queen  fast med snygga ben, som de flesta brukar ha.

I mitt förra inlägg har jag fått en kommentar, vilket alltid kul, fast är bara postat av x. Alla som känner mig vet ju hur fruktansvärt nyfiken jag är och jag vill ju gärna veta men denna eller dessa är eftersom ni skrivit vi.

Pratade med stora systra mi idag och hon var ju som vanligt super duper sjuk, hon borde verkligen skaffa sig ett imunförsvar tycker jag hon har ju mer eller mindre varit sjuk i ett halvår nu. I vilket fall som helst så hoppas jag att hon är frisk och att hon vill komma till mig på fredag nästa vecka.
Tänkte jag skulle bjuda på lite mat så jag klurar lite på vad det skall bli.
Kan ju inte avslöja det här eftersom tjejerna som kommer läser min blogg, eller ialla fall så hoppas att de gör det.

Välkomstdrinken är i alla fall redan klirrad och lite annat men mest placeringen jag gruvar på nu.
Vi köpte ju nämligen nytt barbord till köket och andreas undrade ju häromdagen hur vi skulle göra om vi fick
 pers. på middag. Hmm jag får nog allt hämta upp ett annat bor och stolar ifrån förådet så vi får plats.
Älsklingen har fått foten och skall infinna sig på annan plats med och Gingus ska förmodligen ha sleepover hos "farmor".

Resten får jag fundera vidare på men nu ska jag sova. Sussa så sött alle sammans.
xo Cessili

Lördag 103

Igår hände något ytterst ovanligt mina damer och herrar.
Cessili somnade på soffan. Älsklingen la på mig en filt och lät mig sova i lite mer än en timme innan han väckte mig.
Chockad var jag för jag vet inte när det hände senast, jag som inte kan somna ifrån den tråkigaste film bara somnade så där utan vidare.
När jag sedan vaknade till så hade älsklingen köpt godis och frukt till kvällsmyset, så det blev lite vindruvor och en och annan chokladbit till filmen som svaldes ner med ett glas martini, mumma.

Idag ska vi på middag och det ser jag verkligen fram emot, god mat och ett glas gott vin till det i trevligt sälskap. Vad kan vara bättre.
Så nu är mitt hår torrt så jag ska väl försöka mig på att göra något med det, kvällen till ära.
Fast först ska jag nog byta gardinerna i köket.

Nu är det i alla fall bestämt att fredagen den 23:e är det tjej kväll här hemma hos mig, så då är ni hjärtligt välkomna.

Nu är det bäst jag sätter fart kommer in med bilder och en uppdatering senare ikväll eller imorgon beroende på hur sent det blir ;)

Kram på er..
xoxo..... Cessili, hehe

102

Hej på er!
Idag har lilla Cessili varit duktig för trotts att jag inte har en aning om vart den här dagen har tagit vägen så har jag hunnit med att städa, baka drömmar, handlat mm.
Inte illa pinkat inte.

Nu har jag legat på soffan i ett par timmar och varit på väg in till sängen men inte riktigt orkat sista biten.
Man är ju lite seg efter att utan förvarning jobbat natt och inte kunnat få sova som man ville nu på förmiddagen heller.
Nu är det dags att ta stegen in och krypa ner.
Kram på er och sussa sött.

101

Hej på er alla januaribarn där ute.
Här sitter jag i soffan med en kopp kaffe och ont i kroppen.
Igår vaknade jag av att jag hade så djävulskt ont i kroppen, i länd ryggen och höfterna. Så svärmor kom hit med spik mattan som jag låg på i går kväll och det känns mycket bättre men jag har ont i nacken och så fortfarande och lite i ryggslutet så jag ska lägga mig en stund när jag druckit upp mitt kaffe, så jag pallar med att gå en runda på stan sen med älsklingen min.

Igår skulle vi åka iväg en sväng och köpa block mm till älsklingen som börjar skolan igen denna vecka, så vi passade på att stanna till på grossisten för inredning och möbler. Vi har tänkt det så många gånger men aldrig kommit oss för eller så har de haft stängt när vi har tid, igår var det öppet och vi hade tid. Där inne hittade vi alla fall ett fint vitt bord med "pall" som jag vill ha och det var 30% på det med så vi får se om vi åker och köper det idag eller hur vi gör.
En sak är säkert i alla fall det skulle vara väldigt fint där mot väggen med en liten vit list ovanför med ljus och små gröna växter på och en vit avlång spegel ovanför.

Men vi får se hur det blir nu vill jag helst bara ha en ny säng om det är så att det är därför jag får så fruktansvärt ont i ryggen eller om det bara beror på att jag sover och ligger för länge. Kanske inte ska sova 12-14 timmar eller?
Kram Cessili

100

Nu har jag 100 stycken inlägg, haha natti natti

städ och fix dag

Hej på er!
Usch jag har inte hunnit med att skriva här i veckan som jag tänkt hoppas ni har överseende med det.
I veckan har jag jobbat och sedan har jag varit upp till morfar med och hälsat på honom,
Idag har morfar opererat in en pacemaker och det hade gått bra som tur var.
Pratade med honom förut och det hade gått snabbt och nu var han bara lite öm där de stoppat in apparaten (morfars ord hehe).

Nu hände det konstigheter med vårt internet så det här inlägget blev ju inte publicerat som det var tänkt och massa text som försvann som jag inte orkar skriva om nu för nu ska jag sova. kram på er.

Vinter i Viken

Hej på er allesammans!
Nu sitter jag nere i las vikas och ska borts tänderna och krypa till kojs snart.
Är hemma med Fia Lotta och vi har ätit en massa god mat och haft det trevligt hela dagen lång.
Idag är det vinter igen, är väl skoj för barnen antar jag att de får åka pulka innan lovet ärr slut.
Imorgon ska man hem och jobba igen.
Alla som känner mig vet ju att jag är lite knasig och det står jag för men det känns verkligen i hela kroppen att detta kommer bli ett bra år, att det är meningen att något ska hända i mitt liv som får/tar mig framåt och att det hela tiden ger mig små ledtrådar om vad det är men att jag inte riktigt kan klura ut det riktigt än.

På tal om positiva saker så pratade jag med morfar i morse, hade ju tänkt åka upp till honom innan jag åkte hit men vaknade ju med västa konstiga halsen så jag fick bli hemma.
Morfar mår ialla fall ganska bra pulsen är nu uppe i 50 slag/min. så det gå ialla fall åt rätt håll.

Nu ska jag borta tänderna och ringa älsklingen innan jag ska sova.
Kramar på er allihoppa.. Cessili

jaha.

Ja vad ska jag säga, året började inget vidare inte.
  • Robert råkar ut för dessa tråkigheter.
  • Morfar blir dålig, får hjärtinfarkt och ligger på hjärtintensiven även om det är ganska stabilt nu, vi hoppas och ber att det blir bättre (satt med benen i kors men ljöd definitivt inte).
  • Kerstin har fått denna knöl på halsen som vi hoppas inte är allvarlig.
  • Arbetskamraten har råkat  ut för tråkigheter i familjen och jag tänker på er och hoppas att det löser sig snart.
Nej nu får det vara nog, nu ska jag krypa ner i soffan igen och hoppas att det torra i min hals slutar snart, jag håller inte på att bli sjuk jag är för fasiken immun mot sånt här skit.

fy fy fy

Lilla Robert vad har du gjort. Tänk om vi kunde få lite mer fakta, förhoppningsvis imorgon.
Usch detta blev ju ingen bra start på året, allt som hade ordnat sig nu och såg så ljust ut.
Vi får hoppas på det bästa tills vi vet mera och vad som hänt.

364 to go.

Hej på er alla!
Idag har jag jobbat första dagen på det nya året och började dagen med att komma 5 minuter försent till jobbet, bådar det gott för resten av året.
Sedan gick jag hem och fikade med älsklingen och sedan tog Gingus och jag en tupplur.

Idag har älsklingen varit på ett sådant humör att han skrattar hela tiden och när han skrattar så kan man inget annat göra än att skratta med honom.
Nej nu ska vi krypa ner hela blivande familjen Lygdman i soffan, titta på film och äta potatischips.
Snart dags att sova igen så skönt så. kramar på er.

RSS 2.0