Snälla ge mig sömn.

Åhh jag blir tokig snart, jag kan inte sova.
I går gick jag och la mig för att vakna kl 3 av att det luktar bränt. Så jag kliver upp och kollar att inget brinner eller att vi glömt att släcka ett ljus, datorn, plattor mm. Efter det var det ju helt omöjligt för lille mig att sova så jag låg och vred, vände på mig och höll på att bli tokig.
Igår kväll gick jag och la mig innan Chris och kände mig riktigt duktig och jag var trött och längtade efter att få sova men likt förbannat vaknar jag efter bara ett par timmar och kan omöjligt somna om igen så blir tvungen att kliva upp i stället.

Så nu ska jag gå och sova för om 3 timmar kommer lille Tintin och hälsar på och känner jag honom och Ginga rätt så blir det inte mycket till att sova då.

Strukit och satt upp julgardiner och en duk i dag så bara stakar mm kvar till helgen, som jag inte på något vis får att räcka ihop. Helgen alltså.
Pratade med Robert i dag, han ringde på kvällen och det ska bli skoj att träffa han snart igen och nu är det inte allt för långt kvar tills han är hemma igen.
Om två dagar fyller lilleman år och han har även fördelen att fylla på fredag, fredagen innan första advent, det innebär att julkaffet släpps om 2 dagar :)

Sen ska man hinna med att sova och jobba i helgen med hur det nu ska gå men det löser sig nog sa käringen och stekte katten.
Xoxo Cessili

Äckliga jävla jul.

Helloj!
Usch vad jag är dålig på detta. Inte riktigt varit på topp ett tag massa ont i magen i vågor och allt för mycket i huvudet, för mycket sånt som jag inte vill skriva om här för hela världen att se.
Tur jag har min underbara fru att spy ur mig lite med ibland, tillsammans med en big Joe blir mycket sagt.

Nu kommer denna årstid den där förbannade julen, åhh den ger mig ångHäst, fanns en tid jag älskade julen men nu kan den utplånas helt och det skulle bara vara skönt.
Kan gå med på att mys pysa med glögg och pula lite hemma men sen är det nog.
Julen för mig är faktiskt jobbigare än årsdagen då min pappa gick bort, han var självaste julkänslan. Julen i min familj och under hela mitt liv har bara varit en underbar tid full med traditioner, som att samlas allesammans och baka julgodis, stöpa ljus, göra havre stjärnor mm mm men nu påminner bara allt om att han saknas mig och alltid kommer göra det.
Den ända högtid jag ser fram emot under året är midsommar ute på ön, det är vad jag längtar efter. Att få sitta på stranden allesammans, dricka gott, ta ett dopp, hundarna som springer fritt och allt är bara underbart. Sitta där i solen tills den går ner för att då gå bort och tända en eld att samlas runt och bara ha det bra. Det älskar jag :)
Det längtar jag efter.
Men jag får allt ta och vänta ett bra tag till.
Det positiva så här års är att julkaffet kommer på fredag och det längtar jag efter hela året med :)
Dyrt som satan men underbart som få.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner hos min man så man kan vakna en dag närmare midsommar.

XoXo Cessili

Mag ont och nya handtag.

Hej på er!
Nu är mitt vardagsrum klart och satan så nöjd jag blev, tur vi ringde och ändrade makens val av tapet. Alla kan ju inte ha lika bra smak som jag ;)

I fredags körde vi Kerstin till Yoga utbildningen och medan de var där passade vi på att gå på ikea, vi tittade ut ett nytt bord och stolar som vi ska ha så fort vi blir av med barbordet vi har nu, så är någon intresserad så hör av er vettja. Sen skaffade vi nya handtag till skåpen och lådorna i köket, vilken skillnad en sådan liten sak gör.

I går åkte vi ner till Las vikas och hälsade på Fia Lotta, väldigt trevligt som alltid.
Idag innan vi åkte var vi även och firade mormor som fyllde år.
I går firade mormor och morfar sin 56:e bröllopsdag, tänka sig vilket privilegier att få uppleva det tillsammans med den man älskar. Där har Chris och jag något att jobba mot.

Nu har jag massa ont i min lilla mage så jag ska prata lite med min fru och sen ta en dusch innan det blir sängen. Tidig kväll idag.

Xoxo Cessili

RSS 2.0