Dagens bravader.

I kväll har mamma, Thompa och Lucas varit här och vi har planerat inför london resan vi ska göra.
Jag har nu på kvällen kollat lite i mitt badrumsskåp och kom på att jag ska kolla efter tandkrämer när vi är där.
Så typiskt mig va haha men till saken hör att svenska tandkrämer för vitare tänder inte får innehålla de ämnen som de får i andra länder. Efter att ha tittat runt lite ska jag kolla efter pearl drops men även Rembrandt som jag provat innan och min tub är snart slut men även kolla strips.

Sen ska jag kolla vad de tar för min mascara för här hemma är den dyrare än i många andra länder och många må tycka jag är galen som köper en mascara för 220:- men den är underbar.
Den är från det japanska företaget Imju och heter Fiberwig, funkar underbart som en vardagsmascara genom att separera fransarna och ge dem färg och längd eller så kan man bygga med den och få lösögonfransar och den funkar kanon :) Det positiva med den är att man inte blir smulig under ögonen eller rinner om man gråter då man löser upp den med varmt vatten och då glider den av ögonfransen.

I kväll var jag även hem till Sandra för att lämna luftmadrass och sniffade på Hampus, självklart hälsade jag ju på de andra med men en bebis i famnen är svårt att slå :)

Älsklingen tog med mig på en tur till stan idag med och det slutade inte med mina 2 par byxor och en skjorta utan det blev en fin soffa med :) Så nu ska vi bara sälja av vår gamla också, intresserad?

Nej ni nu blir det sängen.

XoXo Cessili.2011

Första inlägget för i år, har tänkt att skriva och till och med öppnat och loggat in många gånger men inte kommit igång men tänkte nu i alla fall skriva ett par rader.
Tycker ju att jag borde hunnit med att skriva lite nu när jag varit hemma men i ärlighetens namn skulle det inte blivit något som någon vill läsa utan mest bleklagningar och massa gnäll.

Som de flesta av er kanske redan vet så är jag sjukskriven på grund av att jag inte mår så bra. Mitt blodtryck är inte så mycket att prata om då det är näst intill oidentifierbart i emellanåt och utredningar mm kommer förmodligen att börja nästa vecka då vårdcentralen är mästare på att skjuta på det mesta. Så min vardag består mest att gratisfylla och ryggläge. Ingen ork eller energi till något alls och tror att jag har början till trycksår i alla fall en fruktansvärd smärta i höft och rygg/rumpa.

Känner mig som en gammal gumma eller som om allt jag gör är efter målgången på ett maraton, mycket suck och flås, vingliga ben och svimningar men jag kämpar på.

I dag kom min storasyster hit med semla och fikade, mycket trevligt. Hon mår inte så jätte bra hon heller men hoppas att det blir bättre snart och att de får ordning på henne med :)

Skulle så vilja slinga håret bland annat. Skulle väldigt gärna köpa eller bygga ett hus med. Tror jag vet hur det ska se ut och vet en tomt som är till salu där jag skulle kunna bygga det med och den är till ett vrakpris med :)

Nej ni nu ska jag ta en kopp te och sen blir det sängen, i hopp om att få sova ordentligt i natt.

Xoxo Cessili

RSS 2.0