Trött torsdagsmorgon.

Hej Hej!
Idag skiner solen och jag hoppas de blir lite värme med. Går ännu omkring i morgonrocken efter att ha ätit frukost med min underbara make. Nu blir det kaffe, kla sig och fixa barret innan det är dags för veckans dag i skolan.
Hela denna vecka ligger fel för i min värld ligger vi en dag efter, det är alltså fredag idag. Dock är jag glad att det inte stämmer för  då skulle jag jobba ikväll och det har jag ingen vidare lust med.
Nej nu är det dags att sätta fart.
Xoxo Cessili

Regn och rusk.

Halloj på er!
Idag har jag fått tummen ur och ringt Dr H fick tyvärr ingen td först 8 maj.
Varit på lunch med maken min och ätit thi buffe.
Sedan gick jag och möte min snurriga fru som vandrade runt i parken som ett spöke. Men farmor Ci har alltid en frukt i väskan så hon piggnade snart till igen. Sen bar det av hem på fika, prat i soffan, kaffe och massa Alice mys.
Har märkt att Alice och jag tycks byta doft med varandra, för hela kvällen har jag gått och sniffat på mig själv och sagt "åhhh Alice lukt" hihi tokig som jag är. Undra om Sandra dee och JanE säger det samma när de sitter där i soffan och har kvällsmys ;)
Idag fick jag mail om att min order är på väg så hoppas den kommer imorgon, då blir det väl lite bilder om ni är snälla.

Nu ska jag ta och sova.
Natti natti på er.
Xoxo Cesslil

Hals bränna mooohaha

Skulle ha gått till Vk nu i kväll men vi kännde att vi stannar i soffan och istället försöker styra upp något mer planerat en annan kväll i glada vänners lag.
Min hals känns helt torr som om den vore brännskadad och jag tror att det beror på den torra luften på jobbet och hoppas lte på det för jag vill fan inte bli sjuk.
Nej ni nu ska ja kura nere mig i soffan, dricka varmt och mysa med min make innan det blir dags att sova.
Natti Natti.
XoXo Cessili

inställd flygtur

Halloj!

Idag tog jag mig ett glas vin till maten så kunde inte flyga nu till kvällen, tyckte det kändes oansvarligt av mig.
Spenderade mer eller mindre hela morgonen och förmiddagen i sängen. Varit extremt trött sista tiden och kan inte hålla mig vaken. Somnar ifrån på eftermiddagen kvällen och sen sover jag som en död, vaknar på morgonen får i mig medicinen och lite vatten sen checkar jag ut igen. Så på tisdag blir det att ringa doktor H och ta nya prover, skulle ju avvakta en period och se om värdena stabiliserade sig själva men befarar att de bara blivit sämre och mycket sämre om jag ska lyssna på vad min kropp säger.

Idag kunde jag inte läsa i skolan, såg bara ord men fick inte riktigt ihop det utan att anstränga mig som en tok tills jag fick ont i huvudet. Sen är det lite si och så att gå verkar som om mina tår vuxit lite på sista tiden, är det möjligt eller?

 

Nu till Något tråkigt, haha. För andra året i rad köpte maken och jag godis till påskkärringarna och gubbarna vi hoppades skulle komma, Chris köpte även massa påskmust flaskor barnen skulle få. Såg verkligen fram emot det men inga barn kom. Går barn inte påskkäring längre?

Minns att när jag var liten spenderade man nästan hela dagen i skolan och hemma till att göra påskkort man gav när man gick runt. Vi plockade blommor mm och det var en helt underbar dag. Älskade för övrigt dymmelonsdagen när man satte lappar på varandra hihi kunde hålla på flera dagar i skolan efteråt.

Det kan verkligen inte vara kul att vara barn idag.

Gingis är piggare igen i går och idag har hon lekt och springer runt igen, magen är inte i tipp topp än men inte vatten, slem eller blod så det är vi glada för och hoppa att det fortsätter bli bättre och bättre.
Nej ni nu ska jag ta och sussa kudden, imorgon blir det jobb igen. Så jag kan sova eller ligga i sängen hela dagen med gått samvete om jag vill ;)

XoXo Cessili

 


Plugg plugg usch så tråkigt.

Vad gör jag vaken tro, sanningen är att jag suttit och pluggat data grejer och det är inte riktigt mitt område. För hur förklarar man vad en processor gör, sammanfatta PuL mm.
Känns som det är kunskarp jag inte kommer ha nytta av igen.
Men nu är det väl dags att jag går och sover.
Önskar er alla en god natt och underbar sömn.
Xoxo Cessili

Sommar tid men ingen sommar i sikte :(

Oj oj oj vad jag är trött idag. Gick av tre pass på jobbet i morrse och det känns att det varit en tuff helg för trotts att jag sov till 15:20, många misslyckade försök innan jag lyckades ta mig upp, så är jag helt slut nu och alldeles mosig i huvudet.

Vid 17:00 var vi och tittade på en våning, maken och jag. Väldigt fin o ljus och med mycket potensial men då det inte fanns möjlighet att å varken diskmaskin eller tvättmaskin så får vi leta vidare.
Kanske låter jätte kräsen och bortskämd men det står jag för. Jag vet vad jag vill ha så varför skulle jag nöja mig med mindre.
Imorgon får vi svar på om vi får erbjudande på en annan lägenhet, den verkar mycket bättre planlösning på och så har den uteplats och ligger i ett bättre område, för jag tänker fan inte bo vart som inte.
Livet är till för att ha guldkant och det vill jag sätta på varje dag och alla detaljer jag kan, tycker jaa fler borde göra och unna sig.
Anses idag som väldigt fult i sverige att kräva mera och inte nöja sig, man ska vara glad åt det lilla. Klart man ska vara glad för det man har men det betyder inte att man atomatiskt ska nöja sig bara för att. Skulle aldrig undankasta mig själv, mina önskningar och viljor för att det inte ska svida i någon annans ögon.
Mitt liv, mina val och jag älskar livskvalitet. Vet man då inte vad livskvalitet är så tycker jag mest synd om den personen men var inte ledsen jag kan lära dig ;)
Beställde Per Mobers, klicka på länken för att beställa du med, nya röda vin förra veckan och fick meeddelande idag om att det finns för mig att hämta nu på systembolaget, tyvärr jobbar ju Chris dygn imorgon så är det någon som har lust att köra mig så är jag tacksam och jag kan självklart bjuda på ett glas :)
Nej nu ska jag plugga lite innan jag sluter mina blå för idag, tenta och kursavslutning imorgon.
Te blir det nog med frusen då det känns som om vintern nässlat sig tillbaka och tvingat mig ta fram vintejackan igen. Det gillar vi inte.
Natti natti.
Xoxo Cessili

RSS 2.0