kort inlägg pga trötthet ;)

Idag är jag så jäkla trötter, har varit det sen jag kom hem från jobbet.
Imorgon börjar jag inte först kl 14,00 så jag får lite sovmorgon och det gillar jag.

Men nu är jag så trötter så jag ska nog ta ett bloss och köra kvälls proceduren, den tar ju ett tag säger min man, för att sedan ta och krypa ner i sängen.
Skulle egentligen hoppa in i duschen men pallar inte fixa med håret och vill inte somna med blött hår heller så får nog allt ta det imorgon.

Vet att det kanske inte varit så intressanta inlägg på ett tag nu men ska jobba på det.
Tänkte fixa med en ny header med men programmet har försvunnit så måste fixa nytt. Någon som har idéer om hur den nya skall se ut?

Skriv i kommentaren vettja.

Xoxo Cessili

Sick in the head.

Hej på er alle sammans!
Idag är jag på riktigt jävla Wicked hummör. Har legat i sängen och sjungit skojiga sånger med en rolig röst medan jag blev sönder pussad av Ginga Riktigt Roooligt.

Nej ni nu ska jag göra mig klar och gå till Sandra och dricka vin.
Tjolahopp på er.

Xoxo Cessili

Det har skett ett misstag.



Det stora misstaget är att i föregående inlägg glömdes det att nämnas att Gullan troget uppdaterar sin blogg dagligen.
Jag ber härmed ofentligt om ursäkt.




Idag är det fredag och det innebär fredags mys. Igår Frågade jag min man om vi inte skulle kunna äta något riktigt smaskigt ikväll, det jag hade i tanke var en härlig sallad, citronpotatis som han är gud på att göra, entrecote och tzatsiki samt ett glass gott vin till det.
Till svar får jag:
" Ja men det kan vi väl göra, gud så gott och svulla i sig en varsin pizza och kolla på film...." Inte riktigt vad jag tänkte mig.
Så när jag blev tvungen att gå till hemköp för att köpa ny kattsand så passade jag på att köpa grejer till en smarrig sallad med feta ost och så köpte jag underbar fikon vinäger och citron olivolja, passade även på att svänga förbi charken och köpa härlig lax. Så han kan ju sitta med sin flottiga pizza ikväll, moohaha.

Vad har ni för planer i kväll mina vänner? Jag vett att Sandriz, Erika och Malin skall avnjuta vin i glada vänners lag och jag hoppas att ni får det trevligt.
Lillstrumpa och Roobs ska ha visning på huset, hoppas det går bra för er med och att de vill flytta in så snart som möjligt :D

Nej ni nu ska jag ta mina piller och gå och snyta mig för det börjar på att bli fart på näsan, det måste ju betyda att pillren funkar eller hur.

Xoxo Cessili

NHL 10 har kommit, vart tog min man vägen?

Hej på er.
Nu sitter jag här hemma och väntar på att min chef ska ringa för att kolla läget.
Pratade med vårdcentralen nyss och ska bege mig till apoteket, så snart chefen ringt, för att hämta ut några slemlösande tabletter för bihålorna och sen är det bara att hoppas på att det släpper och man får bli en så vad gör man när man ligger hemma och förhindrad att göra saker man skulle vilja.
Jo man:
  • Sorterar och parar strumpor.
  • Sorterar gamla räkningar och lägger upp en budget och redovisning månad för månad.
  • Man dricker kaffe och bläddrar i kataloger.
  • Kollar på alla bloggar i sin lista för att se att bara Lillstrumpa uppdaterar. Grrr på er.
  • Sen myser man med Vovven och kollar på Tecknat.
Sen är det snart dags att sova igen.
Nu kom det en katalog från Åhlens och en med skor så jag ska lägga mig på sängen med en kopp kaffe ett slag och ta det lugnt lite till.

Xoxo. Cessili

...

Hej igen.
Nu är jag hem kommen efter en tung dag på jobbet, vi är inne och jobbar nu mera i tes över planet och inte på 2 avdelningar. Det är inte ett inkört koncept ännu så det har sina brister ska jag säga.

Det var i alla fall trevligt att mötas utanför jobbet av sin man med en kopp kaffe i handen och ett paket Ciggisar.
Det är kärlek det.

Detta inlägg blev inte postat som det skulle utan sparat i utkast så lägger ut det nu innan jag lägger upp ett nytt. Vet inte om det var så intressant men i alla fall.

Xoxo Cessili

äntligen.

Åhhh i kväll ska jag få se nya avsnittet i säsong 3 av Gossip Girl.......:D

seg idag.

Hej på er! nu har jag precis duschat av mig och ska göra mig klar att åka till jobbet.
Till förmiddagskaffet såg vi på disney, en jag tydligen missat hur det nu kan komma sig.
Bidde ju inte till att gå på någon promenad/lek i går så gumman min behöver verkligen komma ut och springa av sig idag så det har blivit promenad på morgonen och ev ut med Älsklingen och springa och leka med kompisarna i hagen. Vet ju att Tintin saknar henne massor, han blev helt till sig stackaren när vi mött honom i hissen och utanför. De är så söta så.

Nej ni om jag ska ta och göra mig klar för en dag på jobbet nu då. Riktigt glad över att jag har fast och en 100% tjänst. Riktigt skönt att veta vad man har att röra sig med varje månad, så man kan planera lite.
Där emot så saknar jag att jobba som vikarie med att få bestämma lite själv hur dagarna ser ut och kunna vara ledig när man vill.
Så det jag hoppas på till nästa år är att jag får en nattjänst, skulle uppskatta det. Då finns möjligheten till att pendla, för mig att få sova och problemet med Ginga försvinner när Coffe börjar jobba efter nyår.

Nej ni nu ska jag slänga mig på sängen vid min man innan det bär av mot jobbet.

XoXo Cessili

Shopping sugen

Nu sitter jag här och är riktigt mätt i magen. Har idag hittills hunnit med att laga mat, rensa lite i garderoben (i alla fall en hylla som rensats), gått en promenad, tagit en fika och pratat strunt med Lillstrumpa.
Snart är det dags för tvättstugan och sen ska jag och Ginga träffa Erika och Takida så de får leka lite. Tänkte att jag kanske sak hinna med en prominix till men orkar inte riktigt nu för jag måste ha kaffe först.

Har ju jobbat i helgen och förstår inte riktigt varför man blir så mycket tröttare av det än i veckorna?
Igår kväll gick jag och la mig mellan 18:45- ca 21:30 sen kollade jag på en film och la mig igen vid ca 24:00 och sov till ca 10:30 idag då lillstrumpa ringde och väckte mig. Jag skulle verkligen kunna sova igenom ett krig alltså...
Eller kanske inte men genom mycket.

Ska snart iväg med jobbet på personalfest med snaska och musikal musik.

Satt tidigare idag och kollade på resor till Riga skulle verkligen vilja åka iväg snart igen.
Men först och främst är jag sugen på höst Shopping, vill ha massa nya jeans, stövlar, stövletter mm.
När jag var ute med tjejerna i torsdags kom jag ju även underfund med att jag inte har några party kläder så det måste ju med inhandlas snart tycker jag. Men best av allt så får jag ju börja leta efter nått riktigt snyggt snart... åhhh längtar har planer i mitt huvud. Uppdaterar er när det blir offentligt vill inte förstöra nyheten.

Nej ni nu ska jag ta en kaffe med min man som just kom hem.

Ha det så bra så länge.
Xoxo Cessili

Uppdatering: London.

Då ska jag försöka mig på en uppdatering om London.
Första dagen var det mycket spring ska jag säga, länge sedan jag gått så mycket.
Vi åkte tunnelbana, pickadilly line, ut till shoppingcentret.
På tunnelbanan var det otroligt varmt och inget syre alls.
I rulltrapporna i London var man tvungen att stå till höger annars blev man helt ner sprungen.
Sedan begav vis oss på sightseeing.
Här är lite bilder på tåget in till London och under vår utflykt.




Är man glass älskare så ska man verkligen åka till London för av sägs om detta:


Sedan fanns det ca10-20 meter därifrån en glassbar med Hägen Daz. Gudomligt gott.
Sedan kommer lite bilder från när vi var på musikal och tittade på mamma mia tyvärr fick man ju inte ta några kort under föreställningen. Vi satt i alla fall i egen loge med de absolut bästa platserna och alla tittade på oss med förundran och undrade säkert vad vi var för kändisar med egen ingång och bekväma fåtöljer att sitta i.
Så underbar musikal och otroligt duktiga skådespelare med otroliga röster, den måste bara ses.


Bilderna på mig så ser man verkligen hur min kind börjat svullna, för självklart så fick jag någon infektion eller nått i kinden så såg ut som om jag fått påssjuka eller liknande.

Nu kommer bilderna från julskyltningen som jag tog med Gullan i tanke, så håll till godo.
Så nu hinner jag inte med att lägga upp fler bilder då min man måste ha datorn till sitt skolarbete.

En av julgranarna blev i alla fall min favorit då den enbart var klädd i dekorationer av torkade blommor och en matta av lavendel inunder och det doftade helt underbart.
Jultomtekarusellen vore väl en julklapp prislappen låg på 1986 pund tror jag det var och förstod inte riktigt om alla tomtar ingick eller inte men det var väl inte så farligt eller???

Sedan dracks det kaffe på starbucks, Greggs och Costa, Starbucks var ju bäst eftersom de hade filter kaffe att välja på men de andra var helt okej de med.
Vistelsen har varit helt underbar förutom avbrottet mitt i natten av att brandlarmet gick och hotellet evakuerades och många griniga gäster väcktes och trängdes utanför och i trapphuset.

Xoxo så länge// Cessili

I´m back.

Hej på er!
Nu är man hemma i Sverige igen och det känns riktigt skönt ska jag säga. Duschat av mig storstadsdammet och snart ska jag ta och krypa ner i min egen säng.
En summering av resan ska jag lägga upp i morgon och bilder till det.

Blir en liten gottepåse till Gullan också med lite julskyltning, jajamensan jul den börjar nämligen i augusti i London.

Sussa Sött med er så länge nu ska jag ta en whiskeys och krypa ner för jag har fått London snuva så klart.

Xoxo Cessili

Bakfylla och rökning.

Jaha ni nu bär det snart av.
Fyllt mobilen med musik, väskan är packad och passen ska ner tillsammans med pengarna.

Nu sitter jag och lyssnar på Völund Smed och inser att jag inte har legat as full i gräset denna sommar och sjungit Midsommarblot med Roobs. Ber om ursäkt för det, något vi måste rätta till.

För en tid sedan kom jag till insikt om en sak, när det gäller bakfylla.
Som kännt så blev jag aldrig tidigare bakis. Sedan hände det något.
Åkte till Las Vikas och partade som vanligt och blev drägg full och sjukligt bakis så jag inte kunde stå på benen, spydde och hade mig.
Mysteriet med bakishålet.
Sedan blev det som vanligt igen. Hmm.
Då kom jag på att jag druckit utan att röka.
När jag började igen försvann baksmällan dagen efter.

Tåls att tänkas på.
Min man är ju lite känd för sin extrema bakfylla, även han är bra dagen efter när han har röker.

Så rökning kansek inte är så dåligt för dig i alla fall.

Nej ni nu ska jag ta och svida om för att gå en promenad med hunden min och tror ni inte att det precis började regna???
Typiskt.

Xoxo Cessili

Det skall börajs i tid...

Hej på er! Hittade en himla söt video som jag bara måste visa er, det är en snutt på den dansglada lilla Lucas och kollas så han Shakar kanske en framtida medlem i bounce.

 

Vad har man annars gjort idag då, jo jag har ju så klart Shopat lite, min favorit hobby men även mannens så jag är inte ensam. Måste snart ta och städa ur min garderob för det får inte plats med mera nu.

Igår var jag med Sandra till HC och hämtade ut en salva på apoteket till Kalle Theodor, då passade jag på att handla lite saker. sådana saker man måste ha liksom, som ny fuktkräm då den snart är slut, ansiktsvatten och lite sånt samt nya fina underkläder det är ju aldrig fel.

Köpte även sånna reseflaskor att ha dusch grejer i när man reser eller åker bort, hittade även smarta sådana burkar så jag kan ha ansiktskräm och tvättkrämen i så man slipper ha med hela burkar o flaskor. Kanon bra tycker jag.

H&M har mycket bra och fiffiga saker till låga priser, tycker i alla fall jag.

Ska ta och göra om lite på bloggen, så en del gamla inlägg kommer kanske försvinna och utseendet kommer kansek göras om det med ska sätta mig och fila på en ny header när tillfälle ges. Tänkte egentligen göra det nu men mannen tjatar om att han måste plugga.
Tror nog att det får bli ett nytt inköp snart, får kanske den fina Lilla bärbara som jag ville i alla fall.

Nu lämnar jag plats åt Älsklingen och önskar er en mysig lördags kväll, själv kryper jag upp i soffan med en bytta ben&jerrys. mmmm

 

Xoxo Cessili


Tandläkarbesök.



Då är man hemkommen från tandläkaren och det gick ju prima ska jag säga.
Fick en professionell rengöring av alla tänder och en fluor behandling så nu sitter jag här och är toppen fin i munnen.
Vill helst inte äta och dricka så man smutsar ner den igen hehe.

Hade inga hål i alla fall vilket var ett glädjande besked då det var så länge sedan jag var där, fick istället beröm för att jag hade så fina tänder (sträcker lite på mig)

Snart ska jag bege mig till vårdcentralen och där ska jag möta Sandra och lille Kalle Theodor som ska få sina utslag tittade på. Jag tänkte att jag kunde passa på och kolla om mina resultat kommit när jag ändå är där.
Sedan nalkas promenad, har ju redan varit på en lite kortare, och efter det ska jag bege mig till banken och växla pengar.
Tänker lite på packningen som skall tass med och vad man ska utesluta.
När det gäller packning så brukar ju jag packa en hel resväska för att fara till Las Vikas i 2 dagar så detta kommer bli en riktig utmaning då jag bara reser med handbagage. Det kommer säkert att ordna sig, ska gå in och kolla vädret i London för nästa vecka så man har lite koll på vad som kan behövas mm.

Nej ni nu ska jag platta håret lite innan det är dags att bege sig.

Xoxo Cessili

Det nalkas London tripp.

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen men som vanligt har jag tänkt tanken ialla fall.

I måndags var jag och Sandra och köpte oss nya träningskläder så har vi varit ute och promenerat med Erika.
Igår gick vi en annan promenad och senare på kvällen blev det ett var vändor runt strömmen i riktigt rask takt, manen min pallade bara ett varv så Ginga och jag fick gå själva.
Idag gick jag en inte fullt så lång promenad med Ginga och sedan har jag ju cyklat till och från jobbet som jag gör nästan varje dag.
Känns riktigt bra faktiskt, efter power walken igår så ömmade mina lår lite idag faktiskt och det bådar ju gott.

Idag har det varit möte på jobbet och det gillar jag ju inte innan jag ska jobba kväll för jag blir så seg, idag var även första kv'llen jag jobbade när vi bara är 5 st på våningen men allt var sig likt i alla fall.
Det har faktist varit en lugn kväll, eller jag tog det lugnt, tänkte att eftersom andra kan ta det lugnt så gör jag det med tänker inta alltid vara den som får springa som om jag hade senap i arslet.

Som ni förstår så är jag riktigt less på vissa personers arbetsmoral.

Men men inget att haka upp sig på nu, det är en ny dag imorgon och den kommer nog löpa på riktigt nice, har en känsla av det.

Imorgon är sista arbetsdagen också innan nästa fredag för på måndag morgon flyger vi ju till London.
Gud så skoj och skönt det ska bli.

Satt i går kväll och undrade vad älsklingen min ville se när vi är där men han bara lyfte på axlarna och sa "ja vet inte"
Ja jag har ialla fall planer. Jag vill se Big Ben så klart som råkar ligga i närheten av The globe, Shakeespers teater. Jag ska till Pennys om det var så det hette.
Ska ju till VHS och hämta min DVD box med Skins, åhhh vad jag längtar efter den.... få se från början.

Shoping blir det ju på Oxfordstreet, afternoon the i bla bla kommer inte ihåg namnet nu.

Äta fisch and chips så klart och ta en öl på en pub eller tre. plus mycket mycket mer.
Ska bli sååååå roligt.
Varit inne och kollat bilder på där vi ska bo och fy fasiken så fräkt och mitt i  London vid Piccadilly Circus, så centralare går det nästan inte att bli.
När vi är så centralt så ska man väll försöka få in ett besök så man kan sitta på trappstegen under Erosstatyn och vid Piccadilly circus minnes fontänen nåja det kanske är bättre att rapportera när jag kommer hem vad vi faktiskt har gjort.

Något jag skulle vilja göra när jag är där men att det inte gör något om jag måste tillbaka för att uppfylla så är det att gå på en musikal i West end.

Nej ni nu ska jag ta ett BG och sedan blir det till att krypa ner i sängen börjar ju jobba 06,45 imorgon så det blir bara att vända på kudden.

Xoxo Cessili

RSS 2.0