Bussresa :)

Jaha då sitter man på bussen på väg mot huvudstaden tillsammans med tjejerna. Riktigt grå och regnig dag men vi hoppas på att vädret blir bättre vart efter dagen går.
Försöker gå lite klarhet i allt som har med flytten art göra men det går trögt. Nu väntar jag på att Anders som har nycklarna ska höra av sig och säga att han flyttat klart så jag kan göra det samma.
Imorgon har jag date med maken. Det farliga med att åka hem till Chris är att jag alltid lyckas somna på hans soffa.
På lördag ska vi till ljunga och fira mormor som fyller 80 år, tänk att vår urmoder hunnit med det, tycker hon fyllde 75 nyss.
Nej nu ska jag försöka slumra lite innan det blir kaffe rast.
XoXo Cessili


Jobba, sova, äta, packa, repetera.

Det börjar dra ihop sig för natt 2 av 3. Imorgon åker vi hem till mammsen på ljusparty. Ska även svänga förbi pappsen och tända ljus mm.
Börjar komma en bit med packningen största problemet är ju tiden det tar att rensa och sortera allt. Veckan som kommer blir det höga växlar då det är mycket som ska bli gjort innan torsdag för då drar jag med tjejerna till Stockholm. Ska bli skoj men jag bävar lite för att kliva upp så grymt tidigt.
Nu ska jag måla lite eller packa en kartong innan det blir affären och jobbet.
Önskar er alla en underbar natt.
XoXo Cessili


Fredag och jobbhelg!

Idag är det fredag och jag vet inte vart denna vecka rusat iväg. Ännu en jobb helg står inför dörren och på söndag ska vi även hem till mammsen på ljuspartyt, längtar och väntar.
Nu ska jag packa och måla, VITT, VITT, VITT :D
Snart är det dags för flytt och jag vill bara göra det nu....

Cessili


RSS 2.0