Kanske en vit jul.

2 veckor och 3 dagar sedan jag senast skrev men nu ska vi inte leva i det förgångna inte.
Fick vara kvar på jobbet i alla fall till slutet av augusti och det tackar vi ju för.

Idag gick jag min sista dag innan semestern, så nu är jag ledig i 10 dagar och det skall bli under skönt. haha.

Vitt och fint är det ute men kallt, gillar ju inte vintern och jag hatar att frysa men hellre snö än rå kallt och slask. Ginga hon är i alla fall lycklig hon önskar nog helst att det var snö alltid och varmt i vattnet så hon kan bada samtidigt, det är nog hennes paradis tror jag.

Sitter här och förbannar mig över att mitt minne sviker mig, vet att jag kom på en så jäkla bra julklapp till Lucas men jag har glömt vad det var.... så irritert.

Fick julklapp av jobbet i veckan med så jag väntar på att den skall levereras hem till oss snart.
Vi fick presentkort på Gåvokort och jag valde ett set med designade termomuggar med termos, självklart i vitt. :D

Nu vet jag att Gullan och många andra kommer slå mig på fingrarna men jag kunde inte hålla mig längre och har idag satt upp och pyntat min gran...
Kunde helt enkelt inte låta bli.
Så nu är renen på plats och det nya tillskottet i form av en rödglittrig klack sko från Harolds, som jag fick av mor, pryder min fina gran.

I kväll har svärmor varit här och vi har ätit dadlar,fikon, frukt, pepparkakor och godis samt druckit glögg under tiden vi tittade på och skrattade åt Anna Anka och hennes jul firande. Fy finner ju även Skipper så fruktansvärd eller ja Robert och kompanjonen är ju inte bättre dem. Som summering så var det hur kasst som helst men vi skrattade ju åt dem i alla fall.
Till middagen idag, som vi inte orkade laga, hämtade vi på Indra den nya restaurangen. Mycket gott skall sägas fast en av rätterna tror det var nr9 var så stark att man inte kände smaken men för övrigt bra mat.

Nej ni nu skall jag ta ett BG och sedan krypa ner i sängen, känner för att läsa ett par rader men älsklingen vill väl sova så då får man väl vara snäll och släcka lampan.

Sussa sött med er där ute i vinter mörkret.

Xoxo Cessili

Tråkigheter......

Hej på er!
Detta inlägg skrivs utan en ganska nedstämd Cessili, fick idag höra på omvägar att Den person jag går för sagt upp sig, det vi alla hoppats på och sett fram emot, tyvärr sas det att de inte fick behålla mig utan jag kommer att bli förflyttad vid års skiftet.
Känns tungt men jag vet att min chef gjort allt för att få ha mig kvar och långt upp i chefs ledet med och det tackar jag för men tyvärr finns det inte mycket att göra. Har ju inte hört detta från hästens mun än men ska ta ett snack med chefen imorgon så får vi se efter det.

Känns inget bra i alla fall för förmodligen får jag gå in i polen igen och det har jag inte alls någon lust med har inte jobbat arslet av mig i över 4år för att sedan börja om som vikarie när man väl fått fast.

Jag som hoppats på att få vara kvar så jag skulle kunna börja läsa teckenspråk i april... nu är väl bara det att glömma, inget de betalar om jag inte jobbar kvar på döv avdelningen precis.....

Men men la in om semester idag så får vi se om den beviljas för i sådana fall har jag inte så lång tid kvar känns både bra och dåligt ska jag säga.... Fy vill inte sluta.....

Bu fucking huu.

XoXo Cessili

RSS 2.0