Klicka på länken.

Tycker att ni alla skall ta och titta på dennna.

En regnig onsdag i November.

Hej på er!
Nu är jag ledig till fredag kl 14,00 och det känns skönt damsugit i vardagsrummet idag och tagit in resår bottnarna så de skall städas av för vinterförvarning under vår säng.
Hunnit med en maskin tvätt med som snart skall hängas innan jag beger mig till Tunnbindagergatan för en kopp kaffe med vännen och dennes avkomma.
Igår efter jobbet var jag till mormor och morfar där det bjöds på bakelser med förska hallon till kaffet och en chokladkaka med fusk toscca mummsigt värre.
Mormor och jag tom med oss Totte och gick på en liten promenad med innan jag åkte hem, det var mysigt och händer ju inte så ofta. Kändes riktigt vuxet och mysigt att bara "hänga" med dem.

Hemma kröp jag ner i sängen och pratade med Lillstrumpa som läste skolarbeten för mig tills jag somnade och drömde om allt hon läste hahah, förlåt för det gumman.

Känner mig faktiskt ganska utvilad men ändå trött, känner att jag har fått tillbaka lite kraft att ta nya tag och det är ju bra och i rätt riktning, känns bara lite tråkigt att jag kanske snart ska lämna alla på jobbet för det vill jag verkligen inte.
Får hoppas att det löser sig i alla fall.

Xoxo Cessili

Tjoooo.

Tänkte jag skulle ta mig i kragen och skriva ett inlägg innan jag går och sussar kudden.
I helgen har jag varit ledig och inte gjort mycket alls faktiskt förutom i fredags då jag var på middag med släkten för att fira Mormor och Morfars 55:e bröllopsdag. Bara hoppas Älsklingen och jag med får fira en sådan dag omgivna va vår egna familj en dag :D

Idag rullade jobb veckan igång igen och jag har jobbat kväll, lite sur på mig själv att jag inte lagt in om semester idag och i morgon för då skulle jag vara ledig till fredag kväll och det hade ju inte varit fel alls men detta går ju i alla fall.

Är så sugen på att göra någon förändring, vet dock inte vad jag skulle hitta på.
Funderar även på om man skulle köra igång med en detox period igen det var ju typ ett år sedan eller så och med att man mufflat i sig den senaste tiden kan det kanske vara en idé.

Nej ni nu ska jag ta och fixa en kopp the och sedan tvätta fötterna och fixa mun och face så man kan sova lite innan man ska upp och knega igen.

Sussa sött med er.

Xoxo Cessili

Biten.

Nu är man frisk igen och igång och jobbar som om inget hänt :D
Igår blev jag attackerad av min katt och han högg mig i armen genom en stickad tröja, fy farao vad ont det gör.
Har en bild till er men kan inte lägga upp den nu.
I helgen som var hjälpte vi till att flytta åt Lillstrumpa och Roobs och i helgen som kommer så jobbar jag. Är ledig på fredag och då ska vi nog till Las Vikas och Fira svågern min som fyller  30 :P

Nej ni nu hinner jag inte skriva mer börjar nämligen jobba klockan 12,00 idag så det är väl bäst att röra på sig så man inte kommer försent.

Xoxo Cessili

RSS 2.0