20:47

Jag är trött och jag luktar bebis, massa mys.

Hade väldigt ärna krupit ner i sängen och bara somnat för idag men det går ju inte riktigt för vi ska på bio i kväll och det ska ju för sig bli roligt och mysigt.
Imorgon blir det jobb igen och sen är det snart nyår och då bär det av till Las Vikas och hem till Lillstrumpa och jag längtar en himla massa :)
Tänkte att jag skulle svänga förbi pappsens grav med känns som om det var evigheter sen, kommer ihåg att det hade blivit höst och Lillstrumpa och jag var ute med hundarna det var uppfriskande kallt ute men solen värmde fortfarande på kinderna.

Vissa saker blir visst aldrig bättre bara enklare. Finns de dagar jag bara vill krypa ner i sängen, lyssna på musik, gråta och vara extremt nostalgisk i enbart självplågeri syfte, hur sjukt det nu än låter så känns det som det ända rätta många gånger.
Men som tur är så är dagarna som jag är glad och ler flera även om saknaden alltid är lika stor men i juletider saknas du mig extra Pappsen för mig är du den sanna och största vinterglädjen av alla.

Nej nu blir det att fixa och sen bege sig till bion :)Handling klart pyntning nästa.

Då har vi varit och handlat det mesta till glögg festen på lördag och jag passade på och ändrade menyn vilket gjorde den lite juligare och mycket enklare för mig :)
Så förhoppningsvis nu så kommer jag få lite mera tid ledigt så jag hinner plugga :)
Nu är veckans jobb och kurser klara och inget mer förutom är hemma och plugg kvar till på måndag då karusellen drar igång igen.
Fick lite massage nyss av min make och ska nog försöka flörta till mig lite mera nu till kvällen.
Nu ska jag ta mig ett glas rött och krypa ner i soffan och läsa lite.
Ha det så bra alla där ute i mörkret.

Det känns tufft nu.

Oj oj oj länge sen jag skrev men har inte haft tid för fem öre innan och har det väl inte nu heller om jag ska vara ärlig men orkar inte med något just nu. Energn är verkligen nere på botten just nu och känner att jag inte orkar något alls.
Känns skönt att det snart är juluppehåll med alla kurser för då ska jag sova och inte göra något alls.
Veckan är proppad med saker att göra hela tiden skola och kurser och vissa dagar på andra sidan stan med bara någon timme imellan och då gäller det att ligga i.
Den här dagen har väl inte varit den bästa på länge men jag tog mig igenom den i alla fall.
Började med att jag 07:55 svimmade när jag klev på bussen Woohhhooo så skoj.
Sen har det varit tur att jag fått sitta på kursen hela dagen för annars hade det fan inte gått med detta snurriga huvud och denna värkande kropp.
På fredag ska jag på kontroll och provtagning igen kan inte fatta att det redan gått 8 veckor.
Så nu håller jag tummarna att allt ser bra ut denna gång med så jag får lite nya mediciner och kan börja tjata på Dr H om att ansöka om min licens för naturliga läkemedel.
På måndag ska jag även prata med vc om långtids blodtrycket och se när vi ska hinna med att få in det, inget kul at gå runt med en sån pipande sak Chris kommer ju inte få sova något hahaha.
Nej nu ska jag ge mig ut med Gingis sen blir det nog att krypa ner i sängen med  skol boken innan jag sluter mina blå för idag.

RSS 2.0