yr.....

Usch jag kan då inte alls påstå att jag mår särskillt bra just nu.  Allt blir som vita streck när jag/det rör sig. Så som om man tar många bilder efter varandra, i vilket fall som heslt så känns det som om jag skulle vara ett hologram.
Nu mår jag vara illa, ögonen svider och huvudvärken är på intåg så ska dricka mitt te och gå och sova.
 
Hoppas i alla fall att ni alla haft en under bar dag och får en härlig ortsättning på denna höstkväll.
Natti!
 
 Cessili

Vita drömmar

Oj oj flytten kommer krypande och det känns som ett hack just nu. För tidigt tt börja packa men lite smått panik om vad man ska göra med allt.
Just nu håller jag på och målar och allt blir VITT VITT VITT.
En vit Budda är en lycklig Budda, eller? Om ni frågar mig så blev han så mycket nöjdare.
 
Klockan den springer visst bara på idag och jag tycker inte att jag hinner något. Skola imorgon och jag kommer vara så piss trött då jag går av 07:00 och börjar 12:10 så skoj.
Fördelen med jobbet just nu är att eftersom vi mer eller mindre alltid får gå kort så hinner man inget och tiden bara rusar och snart är det dags att gå hem.
 
Var och gick ett varv runt strömmen med Maken förut och det börjar bli lite höst i alla fall med lite löv på marken, trotts att vi de sista dagarna haft ett härligt väder som jag hoppas håller i sig.
 
Nej dags att återuppta operation lampa.
 
Xoxo Cessili

Snart börjar helgen som består av GP :)

Nu sitter jag här och väntar. Väskorna är packade, medicin och biljetter ligger i väskan, bara att invänta avfärd.
Idag är det dags för steg ett på färden, att resa till Las Vikas. Imorgon bitti bär det av ut på havet för att hämts sista  delarna av campingutrustningen som skall med och nr det är gjort och truppen samlad bär det av till Västervik för senare avfärd mot Målilla.
Ska bli en rolig helg men jag bävar lite över kylan och tanken på att sova i tält men det löser sig nog som kärringen sa när hon sket i slassken.
 
Nej nu ska jag gosa och pussa Gingis hej då innan Mammsen ringer för att de är redo.
Vi höres efter helgen.
 
Xoxo Cessili

Det tar sig sa pyromanen.

I eftermmiddag kommer jag förmodligen få besked om jag får lägenheten ller inte men jag vet ju att jag får den det tvivlar jag inte en sekund på.

Så nu blir det att jaga rätt på soffa, matbord och stolar det är de stora sakerna sen lite annat fix och trix så klart. 
Ska bli så roligt. Nu ska jag bege mig ut på loppisfyndjakt och sedan ska jag ta en lunch innan det bär av hem igen för sista piffet innan visningen av lägenheten.
 
Hej så länge. Cessili

RSS 2.0