Helg ljuva helg eller inte.

Nu nalkas ännu en natt på Slottet, hovet eller vad det nu skall kallas. 
Matsäcken är packad och klockan är emot mig.
Bara att bege sig.
Tycker att alla ni som får stanna hemma ikväll ska tända lite ljus, häll upp ett glas rött, vin eller te spelar ingen roll ;) kryp upp i soffan under en filt med den man älskar och bara mys.
Själv ska jag ranta runt i vita sjukhuskläder men pipande telefoner vart jag än går och många många steg lär det bli innan mina 10 timmar är gjorda för att sedan bara ha 20 yttligare kvar innan jag får ledigt. 
Det är sååå roligt med 50 timmars vecka + skola. Men nästa helg då ni då blir det drag på´t ;)
 
Xoxo Cessili

Karuseller och ballonger

Oj oj vad tiden går, imorgon är det redan fredag.
Bara tre dagar kvar på denna vecka sen är jag ledig. Eller ledig och ledig, på måndag ska jag kolla på lägenhet, på tisdag ska vi ha visning på våran och sen ska det sorteras,rensas och packas både för flytt och äventyr.
På Torsdag efter skolan bär det av mot Las Vikas. Därifrån kommer jag tillsammans med Flickorna Vicketoria och Helene bege oss mot Västervik för senare färd mot målilla och GP. Ska bli väldigt väldigt roligt.
Idag har jag spenderat egentid med lilla Kalle då Frugan och JanE var tvugna att befinna sig på sjukhuset med lillskruttan. Det var riktigt mysigt och det måste vi göra om snart igen, tycker i alla fall jag :)
Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Xoxo Cessili
 

Allt och inget

Oj här har de byggt om sen jag loggade in sist, bara att inse det är ingen vidare disciplin på denna blogg.

Sedan semestern tog slut har det gått i ett tycker jag och helt plötsligt är alla tillbaka. Skolan börjar och livet störtar fram som en flodvåg och det gäller att hålla balansen för att inte ramla. 

Mycket har hänt och det har tvingar mig att se på min tillvaro ur helt nya vinklar. Inget är ju egentligen annorlunda samtidigt som allt blir det.
Just idag på eftermiddagen kom flodvågen och svepte undan mina ben och jag föll.
Det är inte alltid lätt att vara glad, uppåt när man inte mår bra och när kroppen gör sig påmind och man blir ledsen och arg för allt den inte vill, då kommer allt annat med besked. Det är då bara enklare att låta vågen spola över än och förbi. Imorgon är en ny dag och jag kan ju både trampa vatten och flyta.
Denna vecka kommer annars enbart gå till jobb och skola, rockigt värre men jag kommer i alla fall få göra det bästa jag vet, jag kommer få sova. Vill inget hellre just nu, så det är vad jag ska göra nu tills det blir dags att bege sig till jobbet.

Känner ni att vindarna och luften är annorlunda? Även himlen har en annan blå färg. Det är bara hösten som skickar ett litet vykort för att tala om att hon snart kommer på besök.

I år längtar jag faktiskt, jag vill gå i promenaderna med min fru, sparka löv och spilla cappuccino på halsduken.

 

Xoxo Cessili

 

RSS 2.0