En trött dag idag.

 

 

Nu är jag uppe ur sängen, så här länge har jag nog inte sovit en icke jobbande dag på hela sommaren.
Älsklingen kom i vanlig ordning och väckte mig med fruktsallad och en kopp kaffe och tur var nog det för annars befarar jag att jag hade legat kvar under täcket än.

 

Vad ska man hitta på idag då? Tänkte svida om och ta en runda runt strömmen men mina träningskläder ligger i tvättmaskinen. Kan ju visserligen ta något annat men kan ju skjuta på det och ta det till eftermiddagen/kvällen istället. Funderar nämligen på om man ska försöka övertyga maken om att åka till ikea, tycker jag skulle vara mycket skoj :)

 

Måste fundera lite till med. det är så att jag har funderingar på att vara med i en tävling. Då ska man följa ett anpassat tränings och kost program under 30 dagar och så delger man mått och bilder under tidens gång och priserna vill jag verkligen ha hihi. Börjar i så fall 1/8 eller 1/9 frågan är om jag ska välja spring tävling eller fitness tävling, hmm funderar på den sista. Har ju börjat bygga en bättre kondition men slackar ju efter väldigt mycket på styrkan och behöver verkligen bygga på i bålen för att bli stabilare under löpningen. Attans vad man lär sig ;)

 

För övrigt så är hälsenorna mycket bättre. Smorde in varje kväll innan jag gick och la mig i ca 1- 1,1/2 veckas tid, sen la jag om uppvärmningen och återgick till att ställa klockan och ta medicinen kl 6-7 på morgonen och somna om. På så vis så slipper jag muskelsmärtorna och mjölksyran i benen när jag springer och går och det känns än så länge kanon.

Nej bäst att svida om mina vänner.

 

Xoxo Cessili

 Bara för att så kommer här inlägg nr 2.

Ni vet den där känslan att man vill prata med någon om en speciell sak och inse att det inte går, vad gör man då?
Bara att släppa det antar jag.
Gnager lite i magen men men.
Nu bär det snart av till jobbet för natt 2 av 5 denna vecka. I morgon ska jag få gå i skolan hos Kattis och besöka jobbet på dag tid det ni händer inte ofta ;)
Torsdag ledig i alla fall som det ser ut just nu. Sen blir det fredag lördag söndag och måndag morgon blir det tufft. Går av 07:00 ska infinna mig på öron näsa hals kl 10:00 då utbildningen börjar, ojoj vi får se vad som fastnar haha.
v30 är jag ledig igen och Chris åker på lvande föda i en vecka, nu är ju frågan om jag ska vara hemma eller om jag ska åka till Las Vikas, hmm.
Nej det äller at ladda för at orka med hösten som kommer vara full av jobb, skola och mycket annan utbildning och extratid men kommer nog bli bra tror jag.
Nej nu hög tid för jobbet.
Xoxo

Usch och fy för mig

Oj så dålig jag är på detta kanske skulle lägga ner bloggen, tänker och skriver många inlägg i huvudet men inga kommer ju ut här, sorry.
Semestern är över och första natten på jobbet är avklrad och det dundrar igång med det samma.
På onsdag blir det extra tid md Kattis som ska gå igenom tes med mig och se om jag hnner lära mig något innan utbldningen börjar ch hon slutar, snyfft :´( Sedan på måndag när jag går av så blir det Vrinnervi sjukhuset för utbildning i tachvård. Ska bli spännande.
För övrigt så känner jag mig lite snurrig, fundersam, lätt stött och ledsen blandat med jätte glad, snacka om jobbigt.
Så nu blir det att svida om och snöra på sig skorna och ta ett varv runt strömmen skönt att få utlopp och rensa huvudet en aning.
Xoxo Cessili

RSS 2.0