Det ni...

Vad är knepet att få just som man vill???

Jo att få den andre att tro denne kom med förslaget först...

haha damn Im good.

Vad gör man?

Hej på er!
Har inte riktigt haft någon ork att uppdatera på ett tag.
Känns som om världen just nu befinner sig i bedrövelsernas tidevarv.
Allt har inte varit bra och saker som man förut såg som självklara är inte längre lätta.
Gränser som förut varit tydliga känns som ut suddade och som allt så känns det väldigt diffust.

Vet inte riktigt vad framtiden har i sitt sköte men det får vi väl med tiden se.

Låter dem säga det istället för jag.


Sov gott mina vänner.

Xoxo Cessili

 


Bröllop

Här sitter man i strupbyxor, högklackat, sminkad, fixad i håret och i Coffes skjorta och väntar på att det blir dags att ta på sig klänningen. För idag skall jag gå på bröllop.
Känner att jag börjar bli hungrig och kissnödig och vill verkligen inte ta av strumpbyxan för den var inte lätt at ta på sig ska jag säga.

Nu måste jag rusa.

Xoxo Cessili

Mask bo

Hej på er!
Jag sitter här med värkande mage och jag får skylla mig helt och hållet själv.
För efter att bara ha levt på kaffe och två smörgåsar med skagenröra idag så var jag dödligt hungrig när jag kom hem så jag beställde en pizza och nu håller min lilla mage att gå sönder.

Annars har jag slappat idag, sedan åkte jag hem till Peter och Anders och skrev placeringsbrickor och drack kaffe och hade det trevligt.
Själv är jag lite nervös för lördagen om jag skall behöva gå naken eller inte haha men Anders sa att det var helt ok om jag kom naken hehe.

Igår satt jag här framför datorn och grät en skvätt, det var inte pga sorg eller ledsamheter utan något som verkligen värmde hjärtat. Titta och läs min älskade SANDRAs blogg.

Nej ni nu ska jag snart ta och krypa ner bredvid min man och sussa sött.

Xoxo

Uppdatering ;)

Hej på er!
Idag är det söndag och imorgon börjar jobbet igen. Har ju varit hemma ett tag nu och känner väl egentligen att jag inte har några krafter till jobbet just nu men vet ju att det ändrar sig bara jag kommer dit.
I helgen har jag varit ledig och jag har hunnit med både det ena och det andra. Städat hela lägenheten, diskat och tvättat allt i stort sätt.
Jag har hunnit vara och hälsat på hos Sandra och lille Kalle Theodor medan mannen tränade, varit till mormor och morfar och fikat och umgåtts med dem och blivande makarna samt mamma och Thompa.
Sedan fick jag inbjudan till Linda det det bjöds på god mat och trevligt sällskap.
Resterande tid av helgen har jag suttit djupt försjunken i min bok antingen liggandes i sängen eller hoppkurad i soffan med ett glas rött eller en kopp kaffe.
Nu är boken slut och jag saknar dem redan, måste hitta något annat att läsa nu, synd att boken jag köpte var del 2 i en serie. Tycker de borde skriva det i tidningen när man beställer :(

Förutom allt detta har jag även lagat en himla massa god mat och smaskat på Ben & jerrys half baked, mmm... :P

Nej ni nu ska jag ta ett bloss innan min stek och rotfrukterna är klara, sedan blir det en promenad igen snart med lilla Ginga Pinga så klart.

Xoxo Cessili

RSS 2.0