Grubblerier.

Har haft många känslor i min kropp och i mitt sinne idag. Är så otroligt glad för Veronica och Snibb för deras pojke som kommit till världen.
Jag är lycklig och nöjd med mitt liv och min tillvaro.
Men många tankar finns, vad hade hänt om allt varit annorlunda?
Så mycket saker i mitt liv som hänt som fått bestämma vilken väg jag ska gå, vad hade hänt om de inte inträffat eller om valen varit annorlunda?

Älskar mitt liv och min man och skulle inte velat välja på något annat sätt än det jag gjort.
Många av er som läser förstår nog vad jag menar med om saker inte hade hänt oj jag inte hade varit med om det just jag varit med om vad skulle jag vara för människa idag då och vart skulle jag vara då?

Mycket om och det är mycket tankar i mitt huvud.

grått och kallt, var är solen?

Hela dagen har jag varit jätte glad och kommit på mig själv att bara gå och le hela tiden för att jag varit så glad.
Nu till eftermiddagen/kvällen så har jag bara känt mig nere låg och uttråkad.
Känner mig lite tom.
Nej ni tror jag skiter i detta för idag och går ut med Gingis och sen får det nog bli sängen för min del för det är ju inget vidare skoj och sitta. I morgon blir det jobb igen och önskar nästan det var nu jag skulle jobba i stället ;) då har jag i alla fall något att göra och skulle ju i alla fall behöva vara vaken ett tag till för att slippa sova på dagen i morgon.

Pratade med min morfar i dag, han är då allt en riktig krutgubbe. Han var dålig i går och fick åka till sjukhuset men det gick bra och han fick komma hem igen i går. Idag skickade vi blommor till honom, en stor vårbukett som krya på dig och jag håller med ssk på vin, du bär din ålder med heder morfar.
Hoppas jag får bli lika gammal, klok och ha hälften av din ork, din humor och all glädje. Alltid har han roliga historier på lur :)

I vilket fall så är det ju inte så långt kvar tills vår resa nu. Känner att jag vill komma bort en stund och bara vara :)
Jag vill ha vår nu, grönt gräs, blommor, sol och fågelsång ja jag längtar efter pollenallergin med faktiskt hellre det än att gå och frysa i detta tråkiga, gråa och kalla.

Nej det får bli allt för i dag, nu ska jag och Gingis ut och göra stan osäker haha.
Sen blir det The time innan det blir dags för sängen.

Sussa sött med er.

Xoxo Cessili

Sol underbara sol

Halloj på er!
Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på Rodney och då är det lite svårt att sitta still, det liksom spritter i hela kroppen hihi
Försökt att ta reda på om det finns en möjlighet att han kommer till Sverige men icke inte vad jag kan hitta i alla fall så om det är någon som vet något om motsatsen så hör av er till mig :)

Han har ju bara så underbar röst och är så jäkla rolig, en annan kille som jag med skulle vilja se live så är det Stephen Lynch hihi han är bara lite galen hihi som när han stirrar som en galen och suger på micken haha.
Den sortens könsrock kan jag gå med på :)

Idag har vi varit ute med stavarna och gått runt strömmen i solen. När vi kom hem blev det en kopp kaffe på framsidan och solen värmde gött i ansiktet och det brände på benen, helt fucking underbart.

Vet att jag nämnde för ett tag sedan att jag sett vita krokusar men det var snödroppar och nu hänger de fina små dropparna där i solen och äntligen vet man att det inte är långt kvar :)
Våren ÄR på ingång och inget gör mig lyckligare.

Nej ni nu ska jag försöka få tag i min läkare och be dem kolla läget och att de får fixa så jag får ta mig en pint när vi kommer till London, för nu är det inte långt kvar :) åhhh vad jag längtar.

Ha det så bra där ute i solen nu alla vänner :)

Xoxo Cessili

RSS 2.0