Vaccination....ja eller nej?

Usch sitter i vånda över ett beslut jag måste fatta och det är inte det enklaste.
Idag gick de ut med förfrågningar om vaccination på jobbet beslutet måste vara inne innan 12,00 måndag.
Har sagt nej men blev ombedd att tänka över beslutet  över helgen.

Personligen är jag emot vaccinationer och det är ett självklart nej från min personliga sida. Däremot finns jag i en stor riskgrupp då jag är ung och extra utsatt genom mitt arbete.
Det känns inte helt lätt att säga nej men heller inte ja.
Åhh fy gillar inte detta.

Tänker inte bara på mig själv i detta läget utan min man, mina närmaste, mina arbetskamrater och de boende mm.
Tänker på de stora ekonomiska påföljderna som kan bli och allt annat.

Usch....

Vad tycker ni?

Xoxo Cessili

Fredag och helt slut.

Hej på er!
Om ca 1 timme bär det av mot jobbet, efter att ha varit ledig nästan hela veckan bär det emot att börja jobba när det äntligen är helg.
Har ju som tur är ett bra schema i helgen så det kommer nog gå galant det här.

Idag är dock ingen vidare dag, känner mig inte alls på topp. Minsta ansträngning är en rejäl påfrestning och att bara andas idag är en riktig utmaning. Blodtrycket är väldigt lågt idag med så känner mig illamående, trött, och yr och har inga krafter alls.
Undrar hur denna kväll kommer bli ja.

Efter att inte haft någon matlust på evigheter och mer eller mindre levt på stekta grönsaker, äpple och vindruvor, fick jag igår kväll fnatt på skinksmörgåsar och yoghurt med flingor, mm smaskens var det. Försökte idag när jag vaknade till frukosten men fick verkligen tvinga i mig, smakade inte alls gott längre.

Mitt ben har börjat se bättre ut och känns inte lika konstigt längre så krämen verkar göra sitt, brickkanylen hjälper lite den med dock inte lika mycket som jag hoppats på. Sprayen jag fått till natten trodde jag fungerade men mannen försäkrar mig om att så inte är fallet. Jag som tyckte den funkade men kan ju ta ett tag innan den ger effekt sa de ca 4 dygn så vi får se om det blir bättre annars får vi kanske byta ut den till nått annat.

Nej ni nu ska jag byta kläder och ta en sväng med ginga innan jag ska bege mig till jobbet, typiskt att det skulle börja regna.

Xoxo Cessili

Så trött och Seg idag.

Dagen har bestått mest av lathet. Gått  ett par rundor med hunden och rensat svampen sen igår.
Nu på Kvällen var vi till mormor och morfar och tog en kvällskaffe med nybakade wienerbröd, mumms men  min mage är inte så glad nu med det försöker jag strunta i så gott det går.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att jobba sen hem en sväng innan jag ska till farbror doktorn.

Idag har jag sprungit omkring i min mans skjorta, mysigt värre, det är väl sådana saker man gör när man är gift antar jag ;P

Nej nu ska jag ta och ringa min lillasyster och sedan krypa ner i sängen.

Sussa så sött med er.

Xoxo Cessili

Är det politiskt inkorrekt att vara Lycklig?

Tittade just på programmet kamrat Sverige på SVT 2 om svensken som lycklig person.
Är vi lyckliga och vad gör oss lyckliga?
En person i programmet sa att lycka är en intensiv känsla som man inte orkar vara/ha jämnt.
Det håller jag nog med om. För att något skall kunna existera så behövs en motsatts.
För att kunna vara lycklig måste man kunna vara olycklig.

Ändå ser sig så många som lyckliga men samtidigt är det något som tyger oss och får oss att grubbla lite.
Vi är deppiga den mörka tiden av året för att orka vara lyckliga när ljuset kommer.
Nedgångar/motgångar för att sedan ha framgångar.

Idag är jag lycklig, jag har haft en underbar dag med min man och vår hund i skogen. Vi har gått långa promenader,ätit blåbär och plockat svamp, suttit på ett berg i solen och druckit kaffe  och blickat ut över vattnet en härlig sensommar dag.
När vi kom hem var vi trötta men ändå pigga. Vi var frusna och kröp ner i  soffan med en kopp kaffe framför en film i skenet av tända ljus och var helt tillfreds med tillvaron.

Helgen har har varit helt underbar, har varit med svärfar med sin fru, svägerskor och svågrar med respektive och ätit samt druckit gott i glada vänners lag.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner hos min underbara man med en hund som värmer mina frusna fötter, hur skulle jag inte kunna vara annat än lycklig.

Vad gör er lyckliga och är ni lyckliga mina vänner?
Vi tar oss alldeles för lite tid till att glädjas över det vi har och för mycket till att gräva ner oss i våra brister och allt vi skulle kunna ha.

Sov gå gott, det ska jag.

Xoxo Cessili

Flytt tider.

Älsklingen och jag har hittat en våning vi vill ha, vi sitter nu och funderar och är så sugna....
Passande nu när alla flyttar behövs inte gå på något gym närmsta tiden inte.
  • Robban och Thessan flytt i Oktober.
  • Nisse och Helene flytt i Oktober.
  • Nockan och Markku flytt i November.
  • Lillstrumpa och Roobs flytt i November.
När tycker ni vi ska planera??? Hihi.

Tyvärr tror jag inte att det blir något köp nu men man kan ju drömma lite.

Nu ska jag göra mig klar att gå och jobba.

Xoxo Cessili

Sicket flyt.

Hej på er!
Fy vad dålig jag har varit på att uppdatera här, har verkligen försökt och tänkt att jag skulle många gånger med inte blivit av.
Vet inte om det kan bero på att jag somnar mer eller mindre så fort jag kommer hem.
Igår somnade jag på sängen när jag kom hem, vaknade av att älsklingen sa att maten var klar. Efter maten och kaffe tog det inte så lång stund innan jag somnade i soffan och älsklingen kom och frågade om han skulle bära in mig i sängen och då var klockan typ 01,00 och filmen han satt på var slut men jag bara sov.

Idag skulle jag jobba kväll men så blev det ju inte, vaknade av att min älskade man står med telefonen och säger "älskling det är nog bäst du kliver upp". Då var det kaos på jobbet så det var bara att ila dit. Imorgon får jag börja 1 Timme tidigare än planerat men då bär det av på utflykt och det ska bli skoj.
Idag på jobbet har jag fått tecknat då vi inte hade någon tecken kunnig personal och jisses så bra det gick. Dock blev det lite svårt då jag skulle teckna åt SSK men det funka i alla fall, så jag var så stolt och häpen på mig själv :D

Sedan kom Chefen och ville ha ett enskilt samtal med mig så jag blev lite nervös då hon såg lite sammanbiten ut. Det visade sig att jag får förlängt och stannar på avdelningen till årsskiftet då hon trixat lite och det var hon så glad över. Sedan kom kvällspersonalen och The Boss kläckte nyheten och jisses vilket kram kalas det blev.
Så på måndag blir det schemabyte och det funkar kalas det med, typ likadant med en underbar vecka som väntar snart.
Och det kan vara så att jag får gå upp i 100 redan om ett par veckor.
Så idag la jag in om semester i september och det finns inget som talar för att den inte ska bli beviljad, så då bär det av till London, resan är ju redan bokad.

fina ben ;P

Hej på er!
Idag efter jobbet var älsklingen och jag iväg på en tur som bla bestod av att åka och hämta min silk epil epilator Weet and dry som hade kommit. Så den har invigts idag och jisses ska jag säga.
Sandra tyckte du din gjorde ont får du gärna prova min, för jäklar vad den knep åt. Resultatet blev i alla fall bra, har dock lite små hår kvar som jag missade som jag får ta imorgon men det kommer nog bli kanon, ska testa den i duschen nästa gång.
Annars så är jag inne på mina monster veckor på jobbet och det är ju inte så skoj men ser fram emot kräftor på torsdag och sen en hel dag med min underbara man hela fredagen och en mysig lunch på lördag innan jag börjar jobba igen.

Det har blivit lite korta inlägg och tyvärr får detta och så bli ett sådant för jag måste krypa ner och börja läsa sista boken nu jag kan inte hålla mig längre, de är ju bara så bra.
Kanske ska försöka se första filmen på fredag kanske hmm.

Sussa så sött.
Xoxo Cessili

Trött som bara den idag.

Såg just denna länk i en annan blogg och kände att jag bara var tvungen att lägga ut den jag med.Nu har jag kommit tillbaka till Stan igenoch jobbat har jag med hunnit.
Nu är jag trött som få och har ont i fötterna så det blir kvällsmat, en snabb dusch och sen hopp i säng. Kommer nog läsa ett par sidor med innan jag sluter ögonen för i kväll.
Rekomenderar Sig Larssons böcker skarpt, kan inte sluta tänka på den när jag inte läser den, hihi.

Xoxo Cessili

RSS 2.0