Mummsigheter

Idag har jag varit duktig tycker jag allt, lagat mumsig middag, lunch till i morgon och nu ska snart pajen in i ugnen så den blir klar till kvällsmyset :)
Har varit på en härlig lång promenad med min älskade man och sen har jag mest gått runt med min kaffe kopp och myst hela dagen :)

I går var vi och kollade på lägenhet och Nockan och de fick den med, hoppas ni kommer trivas. Det var svårt att gå och titta åt någon annan när man inte skulle bo där själv.
Men jag tror nog allt att det blir bra.

Nje ni nu har jag icke tid att sitta här, måste hinna till affären medan pajen blir klar :)

Höst burr.

Hej på er alla ute i höst rusket!
I kväll var jag på en underbar promenad med min lilla Ginga, tror allt hon saknat sin mamma :)
När vi var på väg hem så råkade vi gå en annan väg och fick gå genom den dåligt upplysta delen av parken det var lite läskigt allt tycker jag. Först skyggade Ginga lite, mörkrädd som hon är, men sen tittade hon upp på mig och så sträckte hon stolt på sig och skuttade på. Så söt hon var :) mitt lilla hjärta. När vi kom in i värmen igen så sprang hon direkt in i sängen och burrade ner sig i min kudde.
Nu blir det en kopp te i soffan med min underbara make och prata lite innan det blir dags att gå och sova känner mig lite trött.
Först ska jag väl plåstra om han lite med för han har fått "brännskador" på fötterna, så blir det när man ska fightas på mattor.

Xoxo Cessili

RSS 2.0