grått och kallt, var är solen?

Hela dagen har jag varit jätte glad och kommit på mig själv att bara gå och le hela tiden för att jag varit så glad.
Nu till eftermiddagen/kvällen så har jag bara känt mig nere låg och uttråkad.
Känner mig lite tom.
Nej ni tror jag skiter i detta för idag och går ut med Gingis och sen får det nog bli sängen för min del för det är ju inget vidare skoj och sitta. I morgon blir det jobb igen och önskar nästan det var nu jag skulle jobba i stället ;) då har jag i alla fall något att göra och skulle ju i alla fall behöva vara vaken ett tag till för att slippa sova på dagen i morgon.

Pratade med min morfar i dag, han är då allt en riktig krutgubbe. Han var dålig i går och fick åka till sjukhuset men det gick bra och han fick komma hem igen i går. Idag skickade vi blommor till honom, en stor vårbukett som krya på dig och jag håller med ssk på vin, du bär din ålder med heder morfar.
Hoppas jag får bli lika gammal, klok och ha hälften av din ork, din humor och all glädje. Alltid har han roliga historier på lur :)

I vilket fall så är det ju inte så långt kvar tills vår resa nu. Känner att jag vill komma bort en stund och bara vara :)
Jag vill ha vår nu, grönt gräs, blommor, sol och fågelsång ja jag längtar efter pollenallergin med faktiskt hellre det än att gå och frysa i detta tråkiga, gråa och kalla.

Nej det får bli allt för i dag, nu ska jag och Gingis ut och göra stan osäker haha.
Sen blir det The time innan det blir dags för sängen.

Sussa sött med er.

Xoxo Cessili

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0